上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 29) 27/6小欖bbq團,留意第一頁

收藏  |  訂閱
1.5k  31.0k

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-6-24 12:26 發表 查看引用來源

唔準甘懶:smile_22: :smile_22: 係甘意都打多2隻字先得
:smile_38: 有冇靚女先, :smile_30:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-6-24 12:20 PM 發表 查看引用來源
:smile_30: :smile_30: 唔洗甘詳細啦..又唔係相睇,...你好呀....點叫你好呀?
叫我呀Chris以了:smile_35:
不過我就唔係成日係電腦面前........

引用:
原帖由 TKT吳卓羲 於 2009-6-24 12:27 PM 發表 查看引用來源
咪好囉, 又熱又哂:smile_27:
不過你應該係返夜更啦.....無甘曬下化?

引用:
原帖由 tigacosmos 於 2009-6-24 12:28 PM 發表 查看引用來源

:smile_38: 有冇靚女先, :smile_30:
.

呢個就暫時未有...粗粗地我頂住先:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-6-24 12:31 發表 查看引用來源
.

呢個就暫時未有...粗粗地我頂住先:smile_30: :smile_30:
:smile_30:  都好啦.

引用:
原帖由 死豬總 於 2009-6-24 12:28 PM 發表 查看引用來源

叫我呀Chris以了:smile_35:
不過我就唔係成日係電腦面前........
:smile_30: :smile_30: 唔緊...多D黎坐下

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-6-24 12:28 PM 發表 查看引用來源

甘少炸:smile_14: :smile_14: ...
係呀--------不過首歌好好聽

引用:
原帖由 tigacosmos 於 2009-6-24 12:31 PM 發表 查看引用來源

:smile_30:  都好啦.
:smile_30: :smile_30: :smile_30: 多謝比面WO

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-6-24 12:29 發表 查看引用來源

不過你應該係返夜更啦.....無甘曬下化?
焗果下死呢:smile_27: 我返24架

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-6-24 12:31 PM 發表 查看引用來源
.

你好夠姜喎........咁都夠膽講

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆