上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡ 徵喜歡唱k朋友 13/6黎啦♡♥♡

收藏  |  訂閱
1.5k  38.2k

引用:
原帖由 kikilai 於 2009-6-4 04:18 PM 發表 查看引用來源
HI~清純~
I'm winky.........

記得我嘛~~~~

我 try to find 你個  Post ,呀
我搵到呀.....

不過我好少入黎呢區..呢一區我覺得似淫區多.....:smile_30:

我多數都會入學校區...HKU Space or 上班一族.. ...
知道,呢到D廣告真係似,我明白:smile_40: 13/6去唔去隻:smile_40:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-4 06:25 PM 發表 查看引用來源

BABY
我岩岩收到email, 616 18:45要我去試音呀:smile_o14:
佢話大約要15~20min, 應該就唔止既
我地搵返d附近啦, 唔係我驚會遲:smile_o03:
邊區試音:smile_41:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-4 08:39 PM 發表 查看引用來源

你們好...我是新人來的...也很喜歡唱歌呢...不過唱得不好...:smile_13:

引用:
原帖由 尊尼比爾 於 2009-6-4 08:42 PM 發表 查看引用來源

你們好...我是新人來的...也很喜歡唱歌呢...不過唱得不好...:smile_13:
唱唔好正常,唱得好去左做歌星:smile_40:
你係男定女,幾歲:smile_41: 咩職業:smile_41: 屋企住邊:smile_41: 工作住邊:smile_41: 單身否:smile_41: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-4 20:39 發表 查看引用來源

魔hill:smile_04:
近公司

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-4 08:51 PM 發表 查看引用來源

魔hill:smile_04:
近公司
去灣仔自咪啱,你試左音先,我去取位,7:00-10:00,你8:00點都黎到啦:smile_40:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-3 09:15 AM 發表 查看引用來源

你幾歲, 男/女?你am上黎 我們唱下午, 唔酒唔煙架播:smile_40:
我番朝9晚7 ga, 太累一番到屋企訓左. 所以咁早上黎

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-4 08:49 PM 發表 查看引用來源

唱唔好正常,唱得好去左做歌星:smile_40:
你係男定女,幾歲:smile_41: 咩職業:smile_41: 屋企住邊:smile_41: 工作住邊:smile_41: 單身否:smile_41: :smile_30: :smile_30: :smile_30:
咁又係...:smile_13:

咁妳幾歲?做咩?結婚未?住邊?理想對象係掂呀?:smile_13:

引用:
原帖由 ~TERRY~ 於 2009-6-4 08:58 PM 發表 查看引用來源

我番朝9晚7 ga, 太累一番到屋企訓左. 所以咁早上黎
哦!半夜起身:smile_40:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-4 20:53 發表 查看引用來源

去灣仔自咪啱,你試左音先,我去取位,7:00-10:00,你8:00點都黎到啦:smile_40:
我聽日問下佢可唔可以調時間先
因為唔係得我一個試, 如果之前已經好多人到左, 咁就有排都未到我喇:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆