上一頁下一頁
發新話題

~~ 熟女會 瘋狂集體 PARTY ~~ ( 第 8 次 party 籌備中 )

收藏  |  訂閱
915  72.3k

引用:
原帖由 Gouki 於 2009-4-3 02:29 PM 發表 查看引用來源
板主有冇party後報告呀~~
都開吾成點報告呀........

回覆 831# 你係吾係虧佬 的帖子

你有去嗎?

1/4開吾成??????

引用:
原帖由 chak1017 於 2009-4-4 09:24 PM 發表 查看引用來源
你有去嗎?
我無去過你睇D人回覆就知吹水,我吾明點解仲有人信........

引用:
原帖由 你係吾係虧佬 於 2009-4-5 08:49 AM 發表
我無去過你睇D人回覆就知吹水,我吾明點解仲有人信........
衰鬼....:071:

引用:
原帖由 hahakin 於 2009-4-2 01:40 AM 發表
想參加呀,但身份証copy係咪e mail俾樓主你呀,係咪e mail完就有參架通知,我冇你過數no同電話,想問都唔知點好!:026:
send 左身分證副本先啦, 都唔知係未參加...:071:

引用:
原帖由 hahakin 於 2009-4-5 01:16 AM 發表
1/4開吾成??????
睇 reply #825 嘛.

d 人成日問事後報告, 其實我地開 party 都係好簡單, 又唔玩遊戲, 又唔影相同拍片, 大家吹下水, 傾下野, 之後就摸摸東, 摸摸西就開波啦, 好誠實講句, just fxxk, 如果你唔係 enjoy 呢樣野就真係唔好黎. 因為真係冇咩特別. :071:

都係果句, 如果係吹水, 不如返屋企訓下教. :035:
不過唔明點解有 d 人一日到黑唔參加就係到咁話人吹水. :096:

網站已攪好, 有興趣人士請 email 索取, 認為本會吹水既人就唔好問啦, 盞浪費你自己寶貴時間. :096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆