上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.3k

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-3 02:55 PM 發表
hi  all brother:

back home lor, the weather so hot, today horse also hot result wor.

I want buy 天域 . Do you agree??
hi..天域喜歡自己一隻放喎,一有馬拍住放就會差d,呢場都幾多快馬,小心..:092:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 02:57 PM 發表
hi..天域喜歡自己一隻放喎,一有馬拍住放就會差d,呢場都幾多快馬,小心..:092:
大魔去左日本:096::071:

勁速猛將如果唔係想等落5班,呢場係最好機會搏命,對手太差..:025:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 02:56 PM 發表
香港都好團結,一齊被人困住,唔阻人發達..:096:
笑左...:071: :071:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-6-3 02:58 PM 發表

大魔去左日本:096::071:
仲有2隻(爆x)都好危..:096:

呢場好睇,有「電子領域」、「新威王」同「告魯夫」賫下一代參戰....:036:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-3 03:01 PM 發表
呢場好睇,有「電子領域」、「新威王」同「告魯夫」賫下一代參戰....:036:
下一代對戰...:044:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 02:57 PM 發表

aanunes:

I want buy pq, this race 6, do you have idea, i want win little in here. heheheheee.

hope you win more, I will follow you in this race. hehehehee

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-3 03:02 PM 發表

aanunes:

I want buy pq, this race 6, do you have idea, i want win little in here. heheheheee.

hope you win more, I will follow you in this race. hehehehee
哇,,呢場好難玩喎,唔好考我,我都係搏搏下,信心唔大..我剩係睇到1隻馬最唔著數..8一鳴驚人,排檔唔好,要搶又唔夠快,要留又怕被人頂左落尾..:025:

我自己呢場買左 9,13w/p,睇跑馬..志在參與...冇信心可言..:032:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆