上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.6k

引用:
原帖由 zero1234567 於 2006-9-22 11:59 PM 發表

你不需要係最後十五分鐘再看看有沒有大戶出手 ????
說了,大户已經不斷搵食,現在就算做乜都冇用,唯有係等賽果!:005:

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-23 12:00 AM 發表

小弟而家返呢間公司當然係合法啦!:005:
馬會@@?  
其實我好想知道...馬會幫人開賠率果d係咩人士..不論係波同馬...
更加想知道.佢地人工係點,同埋點先請佢地

做咩e+ 無開ge,仲有聽日tips 幾時出,點都支持西兄你

引用:
原帖由 k.bo 於 2006-9-22 11:59 PM 發表
不如比一場樓主有小小信心既黎玩下丫~~~
第2場吧,因為冇咁亂,細注玩下就好了!:005:

西野兄的帖子真強~~~
已有4萬多次給人點擊=口=!!

引用:
原帖由 支配 於 2006-9-23 12:02 AM 發表

馬會@@?  
其實我好想知道...馬會幫人開賠率果d係咩人士..不論係波同馬...
更加想知道.佢地人工係點,同埋點先請佢地
都係一D在行專家,冇返咁上下料馬會唔請,馬會曾經都搵過我師傅去幫手,仲好高新添,但係比我師傅推左!:005:

其實 大細 會唔會 易賭 過 主客和 或 讓球~~~

一隊波既攻力 ,同防力 往往有績可尋~~~

而且又好少爆.........

開波了,小弟都要去做點事,下次上來再和巴打傾過,記住今晚小注玩下就算!:005:

仲未答我問題wo,西兄,聽日幾點出tips

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-22 11:57 PM 發表

巴打說中了大半,小弟除左成個腦都係倍率,其實有大半個腦都係記住開盤既細節,每一隊波,每一個聯賽,關於足球既野都要入腦,所以冇記性係唔得!:005:
西野兄..我記得你今年是25歲...與我同年...
我13歲看足球的時候...什麼是賭博都未知....我只是記得當年巴治奧..在94世界盃決賽射12碼的一飛衝天....
之後到我17..8歲時看的法國 vs巴西...那一次巴西輸0:3...令我真的第一次明白到..足球真的不再像從前的純真...
到了現在周圍都說是假波....甚至專登打成2:2..踢意大利出局......英冠有球隊唔想升班..專登輸又有...
其實西野兄..你覺得現今的足球..還有沒有真正的球賽呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆