上一頁下一頁
發新話題

咸濕靚仔 咸濕日記 P.108 #1613 美女靚媽咪要我做佢地仔仔餵我食奶奶

收藏  |  訂閱
1.6k  605.0k

引用:
原帖由 Water_man 於 2013-8-14 08:04 PM 發表 查看引用來源

Great~ support~
Thanks! Man!:smile_o13:

引用:
原帖由 vincentleewc 於 2013-8-14 11:04 PM 發表 查看引用來源
Great! Handsome, waiting to continue

:smile_46: O.K.! Vincent!:smile_o13:

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-8-14 10:03 PM 發表 查看引用來源
衝上雲霄2
的英語插曲

我譯了中文

送給妳!

La Vie En Rose

Hold me close and hold me fast,
This magic spell you cast,
This is La Vie En Rose.

When you kiss me, Heaven sighs,
And though ...
晴天原來一直都冇離開過我!

裸女伴餐『女體碟盤』(上) (有參考圖)

揾到呢一段(好難得既經歷) :

20xx年x月x日(星期x) Ref.#028 (Ref.009)
地點:日本 (東京)

Handsome哥,今晚有個大客要招呼一d重要既客人,指明要青春少女!

佢兩個第一次出場,大家要打醒十二分精神喇!

(因為都係我既第一次,所以我寫入日記!)

車停,小型商厦,兩個Lift,二十幾層,全部會所!

上到最高層,入左要行樓梯落反一層有兩三道大門,有個經理款既日本人帶路!

入左一個大型套房,我同兩個日本妹妹做最後準備,小敏就喺出面打點!

剝左兩個日本妹妹光豬之後,我就當佢哋係兩隻光脫脫既豬!(小敏教嫁!)
我要每條毛毛都驗清楚,呢個就係叫做專業喇!

我自己都要剝光豬,先同自己沖涼!

之後同佢地沖涼,摸匀全身每一處!佢地全面配合,重嘻嘻哈哈!真係好撚儍好撚天真嫁!

我換上短衫褲人字拖!

然後抱佢地每人瞓上床上一張大白毛巾,我由頭髮驗到腳子尾仔!少少毛都要同佢地剃乾淨!聞清楚全身,好重少女清新香味嫁!

佢地見我短褲真空,有意用手仔搞我大JJ,重嘻嘻哈哈!
我即吓打佢哋手仔!又嘻嘻哈哈!

Handsome哥!可以抱佢地出去喇!

抱完一個抱另一個!

大廳上,三男(和服) 三裸女(廿多歲)!
飲住熱日本米酒,食住小食前菜!
麻甩佬,嘻嘻哈哈同d裸女講笑!
d裸女餵佢地食野、同佢地乾杯!

我放左兩條『女體碟盤』喺佢哋張大枱,魚生師傅推左架流動魚生車出黎,現場製作!

有魚生有壽司!

客人(兩個)有d保留!

主人家就好熟行!

原來高级『女體碟盤』用得十八廿二既女生嬌嫩吹彈得破既玉體係有佢既道理!

比舊壽司佢小咀含住,食埋口水錫埋咀唇仔!

放上Lin Lin,雪雪雪,奶埋Lin Lin、Lin頭!呀呀呀!『碟盤』聲黎嫁!

放魚生喺脚趾仔之間,唔洗點野,魚生連脚趾仔食!唉呀!唉呀!又係『碟盤』聲黎嫁!

將鮮鮑比一線鮑夾住,又唔洗點野,連鮑汁一齊食!

唔夠喉,用壽司點鮑汁!呀呀呀!唉呀!唉呀!嬌滴滴『碟盤』聲,好好聽!

『碟盤』其他地方就各有所好!

有個客人飲大左,想用手摸『碟盤』!我輕拍佢背,佢另頭望我,我另另頭,佢回復理智!

食完我收『碟盤』,同佢哋清潔!

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-8-15 06:52 PM 發表 查看引用來源

20xx年x月x日(星期x) Ref.#028 (R ...
點入行?:smile_o01:

引用:
原帖由 strongestman 於 2013-8-15 11:41 PM 發表 查看引用來源

想入行做魚生盤!:smile_o01:

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-8-15 06:52 PM 發表 查看引用來源

20xx年x月x日(星期x) Ref.#028 (R ...
又會有啲咁鬼咸濕嘅工既?

引用:

又靚仔又細心呵!:smile_o05:

Handsome師兄
希望你快D搵番隻手指~~~
支持你~:smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 strongestman 於 2013-8-1N5 11:41 PM 發表 查看引用來源

最緊要夠咸濕!
唔夠咸濕,好易出醜!
唔應該射、射左!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆