上一頁下一頁
發新話題

我的網絡虛擬及真實世界! Page 108: Part XXIV #1606

收藏  |  訂閱
3.1k  228.3k

引用:
原帖由 PostitCY 於 31-1-2012 11:52 PM 發表 查看引用來源
你係要係14/2制做多D 機會,其實可以約到佢2,3次你都應該知道佢有無意思。
我唔係要 14/2 ,而且呢日太敏感未必係好事,想一步到位唔得可能會令對方仲反感,都係按部就班好啲。

CHING 唔好講我啦,呢度你先係主角,唔可以喧賓奪主架!

引用:
原帖由 damabird123 於 1-2-2012 12:14 AM 發表 查看引用來源

我唔係要 14/2 ,而且呢日太敏感未必係好事,想一步到位唔得可能會令對方仲反感,都係按部就班好啲。

CHING 唔好講我啦,呢度你先係主角,唔可以喧賓奪主架!
咁你可以試下2月頭約佢出街.... 再打聽下佢14號有冇人約

引用:
原帖由 PostitCY 於 1-2-2012 12:06 AM 發表 查看引用來源
:smile_o03: 出到黎就唔係果回事
唔會既… 大家交個朋友,有緣而大家又有 FEEL 既話咪發展下囉… 又唔係一見面就要有咩承諾。

去馬啦! 支持你!

引用:
原帖由 PostitCY 於 2012-2-1 12:14 AM 發表 查看引用來源
話說有兩頭!如果努力過就係,但如果只係等運到?係你都會MISS 左變左唔係你

呢幾年我自己成日掛住一句幾老土既說話:機會只會比準備好既人

如果未準備好, 都要拎出勇氣去表達自己幾愛對方, 用行動證明你的膊頭真係擔得起責任同愛都夠留住一個人啦

新年都係一個好麻煩既節日,好左今年避左
D親烕成日都問,有女朋友未呀 ?
到有女朋友:咁結婚未呀?
到結左婚:咁生仔未呀?
有一個:咁諗唔諗住追多個呀?

我D 老表真係聽唔少,所以我無拜年好耐,逢新年就做隱青。。(係咪隱佬會岩D)
引用:
原帖由 damabird123 於 2012-1-31 16:56 發表 查看引用來源

係囉!最怕啲咩聖誕節,生日,情人節,諗起都怕怕。

但真係可以輕輕鬆鬆去回憶咩?到今時今日我都未可以!:smile_13:

引用:
原帖由 PostitCY 於 1-2-2012 12:14 AM 發表 查看引用來源
話說有兩頭!如果努力過就係,但如果只係等運到?係你都會MISS 左變左唔係你

呢幾年我自己成日掛住一句幾老土既說話:機會只會比準備好既人
呢個我明白,我唔係話放棄,只不過唔信會一步登天姐… 多謝提點!

回覆834 #的帖子

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2012-2-1 12:19 AM 發表 查看引用來源如果未準備好, 都要拎出勇氣去表達自己幾愛對方, 用行動證明你的膊頭真係擔得起責任同愛都夠留住一個人啦
講得好好,做到既人即使結果唔可以一齊,都唔會後悔

多謝支持
引用:
原帖由 csaslm 於 2012-1-31 17:12 發表 查看引用來源
一次過追曬咁多篇,覺得好心酸,兜兜轉轉,T應該值得你去努力!

多謝支持
引用:
原帖由 250774 於 2012-1-31 17:21 發表 查看引用來源
好touching...特別係..同T第一次表白果段..一d都唔似引人入性既topic...不過好值得追落去...

thx for sharing..waiting for next part(s)

男女都有只係係身邊發生既多興少。
引用:
原帖由 damabird123 於 2012-1-31 18:03 發表 查看引用來源

其實男人一般會比女人長情,個人意見!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆