上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 33

收藏  |  訂閱
3.1k  56.7k

引用:
原帖由 南島 於 2011-5-8 12:59 PM 發表 查看引用來源
她不接電話是有很多理由的,多數話手機無電,同無帶手機出街。
我就係想知,點解佢唔接電話。佢住深圳,我住香港,佢唔比我知佢住邊度。
南島兄:smile_44: ..你靚仔過毛主席.. ???!!

女人玩神祕......男人先覺正...:smile_o01: .....

我就係想知,點解佢唔接電話= maybe 佢已經有佬啦 !!!

引用:
原帖由 南島 於 2011-5-9 00:59 發表 查看引用來源
我就係想知,點解佢唔接電話。佢住深圳,我住香港,佢唔比我知佢住邊度。
初哥一定要睇lu

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=14401209&extra=page%3D1

引用:
原帖由 南島 於 2011-5-9 12:59 AM 發表 查看引用來源
師兄,放手啦!
長痛不如短痛,你睇睇第一版果D金句,可能有得著!
越沉得深越感不甘呀!

引用:
原帖由 南島 於 2011-5-9 12:59 AM 發表 查看引用來源
1.佢有客.上緊中
2.有其他老細在身邊:smile_44:

引用:
還有佢係做邪骨:smile_14:

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-5-8 10:29 PM 發表 查看引用來源

1.佢有客.上緊中
2.有其他老細在身邊:smile_44:
Bingo !!:smile_o12:

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-5-9 10:31 AM 發表 查看引用來源

蓮妹..早晨

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-5-8 10:33 PM 發表 查看引用來源

蓮妹..早晨
巨兄早 !!今個 weekend 有冇曳曳呀 ?

有無約你老友上大6 呀 !!

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-5-9 07:27 AM 發表 查看引用來源

南島兄:smile_44: ..你靚仔過毛主席.. ???!!

女人玩神祕......男人先覺正...:smile_o01: .....

我就係想知,點解佢唔接電話= maybe 佢已經有佬啦 !!!
你都好膚淺,絕大多數都係為錢,但絕對唔係全部!
女人身材正,男人先覺正!條女玩心理唔定,玩手段都唔定!
你下一世做左男人先講啦.

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-5-9 10:31 AM 發表 查看引用來源

乜原來你就係果條女!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆