上一頁下一頁
發新話題

ccfv954314

收藏  |  訂閱
1.4k  59.1k

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-1 11:51 AM 發表 查看引用來源

:smile_38:  禾就唔信~~開埋房~~請埋酒~~叫晒女~~會茅貧友黎喎~~
咁禾一定做尼貧友....第一个報名.....:smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-1 11:52 AM 發表

妖...你咪貢啦....:smile_o05:
你幾時夠秤呀.....幫你攪生核吖:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-1 11:47 AM 發表 查看引用來源

尋晚企揾唔到奶媽, 今日揾尼出火:smile_40::smile_40:
:smile_13: 唔係呀~~琴晚條女又白又滑又大波架~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-1 11:51 AM 發表

:smile_38:  禾就唔信~~開埋房~~請埋酒~~叫晒女~~會茅貧友黎喎~~
水唔水夾錢先

要夾就一定矛貧友:smile_30:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-9-1 11:50 AM 發表 查看引用來源

禾提你:smile_46:

貢算5算嚴重違反版規?:smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-1 11:53 AM 發表 查看引用來源

:smile_13: 唔係呀~~琴晚條女又白又滑又大波架~~
不過个樣成个八両金咁:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-1 11:48 AM 發表 查看引用來源

巧明顯琴日經理又質件豬扒比企啦...:smile_o01:
你估禾係你咩~~淨係適食熱檸狗~~:smile_30:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-9-1 11:53 AM 發表 查看引用來源

你幾時夠秤呀.....幫你攪生核吖:smile_38: :smile_30:
1月3號...多謝淫狼:smile_o09:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-1 11:53 AM 發表 查看引用來源

咁禾一定做尼貧友....第一个報名.....:smile_38::smile_38:
:smile_42: 禾都想有d貢嘅貧友喎~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-1 11:56 AM 發表 查看引用來源

你估禾係你咩~~淨係適食熱檸狗~~:smile_30:
你吹咩...:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆