上一頁下一頁
發新話題

調教培慾-----(全)

收藏  |  訂閱
2.2k  188.6k

引用:
原帖由 風哥仔 於 2010-5-13 01:09 AM 發表 查看引用來源

可能是吧,因為覺得用手去弄它會有快感

女生的情況應該差不多吧??

你學會手淫是不是無意中發覺用手弄你的妹妹會很舒服所以才學會?
我以前懂用手指插之前,我在洗白白無意中發覺用花灑射下面是很舒服的,甚至會高潮,跟著就一直這樣自慰了,現在我洗澡有時也會這麼玩的說…嘻…

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-5-13 01:15 AM 發表 查看引用來源
Push support閃人!

Bye-bye~~^^

Gd nite 88

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-5-13 01:17 AM 發表 查看引用來源

我以前懂用手指插之前,我在洗白白無意中發覺用花灑射下面是很舒服的,甚至會高潮,跟著就一直這樣自慰了,現在我洗澡有時也會這麼玩的說…嘻…

就跟我那時候無意中發覺觸弄那裡會很舒服的,最後就學會了手淫一樣:smile_o13:

引用:
原帖由 Andy124 於 2010-5-13 01:17 AM 發表 查看引用來源
繼續做功課:smile_o16:
Andy師兄加油哦!!

支持支持:smile_o12:

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-5-13 01:17 AM 發表 查看引用來源

相信很多女生也是先學會這個
因為我的女仔fd都係同你差不多一樣...

引用:
原帖由 風哥仔 於 2010-5-13 01:25 AM 發表 查看引用來源

Andy師兄加油哦!!

支持支持:smile_o12:
打左成日機
而家先黎做功課
都覺得自己幾折墮:smile_o08:

引用:
原帖由 Andy124 於 2010-5-13 01:28 AM 發表 查看引用來源

打左成日機
而家先黎做功課
都覺得自己幾折墮:smile_o08:
人就是這樣,貪圖享樂:smile_o16:

我都經常這樣墮落:smile_o08:

引用:
原帖由 風哥仔 於 2010-5-13 01:32 AM 發表 查看引用來源

人就是這樣,貪圖享樂:smile_o16:

我都經常這樣墮落:smile_o08:
其實我覺得我地幾個傾計會唔會係msn傾比較好
係引版唔傾sex,一陣會唔會俾人ban acc架:smile_o14:

引用:
原帖由 Andy124 於 2010-5-13 01:36 AM 發表 查看引用來源

其實我覺得我地幾個傾計會唔會係msn傾比較好
係引版唔傾sex,一陣會唔會俾人ban acc架:smile_o14:
不會吧:smile_o04:

MSN@@恐怕以此理由問Angel拿msn,其他潛伏的師兄會宰掉你:smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆