上一頁下一頁
發新話題

※→必壞站←※

收藏  |  訂閱
1.5k  30.2k

引用:
原帖由 apple724 於 2009-8-18 03:26 AM 發表 查看引用來源
  你o個陣响引板唔覺啵:smile_42:
唉...引版失意...轉戰成版ma. :smile_13: :smile_30:

引用:
原帖由 goodnight 於 2009-8-18 03:27 AM 發表 查看引用來源

唉...引版失意...轉戰成版ma. :smile_13: :smile_30:
我....引.....成......都失意咁要點架

引用:
原帖由 joyjoyee 於 18/8/2009 03:23 AM 發表 查看引用來源

你點知架~ 你咁勁既
我都一樣嘛:smile_o08: :smile_o08: :smile_o08:

訓覺, 閃人, 夜安. 88 貧果, 良友... 仲有joyjoyee.

仆街3:30喇
我要訓呀.......
7:00起身呀   :') :')
:smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 apple724 於 2009-8-18 03:29 AM 發表 查看引用來源
  我....引.....成......都失意咁要點架
馬會幫到你! :smile_30:

引用:
原帖由 apple724 於 18/8/2009 03:23 發表 查看引用來源
  識野喎.仲意做:smile_47:
你問丫..姐姐答你

你返緊工??
姐姐,你一晚試過死過幾多次? :smile_47: :smile_47:
仲有就係我係返緊工架!蛇緊王呀嘛

引用:
原帖由 apple724 於 18/8/2009 03:27 AM 發表 查看引用來源

走呀???????????????????????????????:smile_o02:
:smile_o14: :smile_o14: 驚妳等啫

引用:
原帖由 apple724 於 18/8/2009 03:31 發表 查看引用來源
仆街3:30喇
我要訓呀.......
7:00起身呀   :') :')
:smile_43: :smile_43:
唔好走啦...我好悶呀:') :')

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-8-18 03:32 AM 發表 查看引用來源

姐姐,你一晚試過死過幾多次? :smile_47: :smile_47:
仲有就係我係返緊工架!蛇緊王呀嘛
聽晚話你知:smile_44: :smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆