上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  445.3k

引用:
原帖由 ming1010 於 2010-2-4 10:57 PM 發表 查看引用來源

其實你有無俾佢唔好掂咁多水?
我之前都無點就....好似難好D....
最好唔好掂咁多水啦
沖咗涼, 反而舒服咗....
係咁掂, 好舒服....
沖完用風筒吹乾返
無乜問題

係訓覺係咁痛醒

引用:
原帖由 keithv 於 2010-2-6 10:31 PM 發表 查看引用來源
其實只要每晚沖涼果陣拉下
11,12歲開始發育果陣拉下最好
then may not need to be circumcised
其實過左小學都可以試下拉架啦

引用:
原帖由 dannydanny 於 2010-2-7 11:14 AM 發表 查看引用來源

沖咗涼, 反而舒服咗....
係咁掂, 好舒服....
沖完用風筒吹乾返
無乜問題

係訓覺係咁痛醒
嘩...唔駛用風筒咁攪笑嘛
用布或者under索下佢就ok

引用:
原帖由 magic1122 於 2010-2-6 11:10 PM 發表 查看引用來源

可以
沖涼果時翻lo
不過次次反完之後過一陣就縮番
除左沖涼
去廁所果陣都可以試下反出黎
對起碼衛生都有幫助
亦都對射程都有改善

今日一翻開龜頭同包皮点解會有一D白色薄薄嘅好似香腸嘅"衣"要甩出嚟,好似甩皮咁,咩事?究竟正常定冇事...:smile_14:

that should be 包皮垢, u may post pic if u r worried
if that is 包皮垢, when u r bathing, 翻起包皮沖涼 for several mins
after several days, use fingers to rub off them slowly

引用:
原帖由 keithv 於 2010-2-7 12:10 PM 發表 查看引用來源
that should be 包皮垢, u may post pic if u r worried
if that is 包皮垢, when u r bathing, 翻起包皮沖涼 for several mins
after several days, use fingers to rub off them slowly
小弟英文曳~

應該係包皮垢, 如果你仲擔心可以post相
如果係包皮垢, 你沖涼果陣, 翻起包皮沖涼
等D水掂到個龜頭
隔多幾日,用手指慢慢"chuk",就好易甩

龜頭底部要清潔乾淨,果度應該有d白色一pek pek0既dirty野

如果你勃起果陣係露唔到成個龜頭, 就唔好夾硬黎, 費事paraphimosis

去廁所果陣都翻下
沖涼果陣再用2隻手指拉下包皮最最最前果個位, 幾個禮拜應該會鬆好多如果你拉0岩位

未勃果陣都見唔到頭0既,都可以拉下包皮6點鐘位
之會鬆左DD, 再用2隻手指拉下包皮最最最前果個位

大家小便會唔會拉開包皮?
仲有呢
我自慰個陣係咪就咁比個包皮包住個頭就得?

引用:
原帖由 loooopchan! 於 2010-2-7 06:51 PM 發表 查看引用來源
大家小便會唔會拉開包皮?
仲有呢
我自慰個陣係咪就咁比個包皮包住個頭就得?
小便可以拉可以唔拉, 個人衛生啦
拉同唔拉日日都要沖涼果陣洗下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆