上一頁下一頁
發新話題

R's 8月風暴過後繼續玩 ~ CP 有錢佬團 (詳情請看第一頁) [第二版]

收藏  |  訂閱
1.5k  35.5k

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-7-23 10:46 PM 發表 查看引用來源

至勁係bb食完又俾佢諗到相關藝人喎:smile_38: .....現在又多個E-CUP BABY
但當晚我就冇見佢個樣或身材似唔似:smile_42: ....因為只見到bb背影,係梳化男上女下又係咁咀係咁磨:smile_39:
樣就唔似架喇,不過身材就似到十足十

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-7-23 11:00 PM 發表 查看引用來源

莫非你唔小心地知道左佢既秘密:smile_44: :smile_44: 帶埋本野上去一邊睇叫條女一邊吹幻想緊週瘦鑼吹蕭
呢排打風,佢幻想緊週瘦鑼~黎望梅止渴

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-7-23 11:06 PM 發表 查看引用來源

呢排打風,佢幻想緊週瘦鑼~黎望梅止渴
每一個男人都要有一本寫真係家中既.....

引用:
原帖由 非典型廢人 於 2009-7-23 11:04 PM 發表 查看引用來源

樣就唔似架喇,不過身材就似到十足十
非典兄你好呀:smile_15: ........身材就咁勁...下次要係bb出招"連體嬰"之前...要睇真o的先得

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-7-23 23:09 發表 查看引用來源

我全是4仔Video ...咁咪不是男人 :smile_38:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-7-23 11:11 PM 發表 查看引用來源
我全是4仔Video ...咁咪不是男人 :smile_38:
嘻嘻...我都成個harddisk係4仔添:smile_35:

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-7-23 23:13 發表 查看引用來源

嘻嘻...我都成個harddisk係4仔添:smile_35:
死啦...R 團 可能只有BB是男人

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-7-23 11:09 PM 發表 查看引用來源

寫真太小兒科:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-7-23 11:13 PM 發表 查看引用來源

4仔我都有....!!!!

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-7-23 23:16 發表 查看引用來源

寫真太小兒科:smile_44: :smile_44:
您黠可以咁話BB呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆