上一頁下一頁
發新話題

徵人徵友(2)~係人就入來啦

收藏  |  訂閱
1.5k  34.1k

hi~係人就入得ga

引用:
原帖由 大小姐joyce 於 2009-7-20 08:54 PM 發表 查看引用來源
hhhhhhiiiiiii
你地食左野未呀
可愛既大小姐...妳好:smile_o15:

:smile_44: :smile_44: 同妳可愛既icon做同一動作:smile_35:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-20 21:02 發表 查看引用來源

可愛既大小姐...妳好:smile_o15:

:smile_44: :smile_44: 同妳可愛既icon做同一動作:smile_35:
haha
我不美也不可愛呀:smile_35:

引用:
原帖由 大小姐joyce 於 2009-7-20 09:15 PM 發表 查看引用來源
haha
我不美也不可愛呀:smile_35:
妳食左晚飯未呀...:smile_o10:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-20 21:19 發表 查看引用來源

妳食左晚飯未呀...:smile_o10:
詩食左啦
再唔食會變肥豬

引用:
原帖由 大小姐joyce 於 2009-7-20 09:25 PM 發表 查看引用來源

詩食左啦
再唔食會變肥豬
妳係咪想講"再食"呢:smile_41: ...

我有女同事食"麥皮"效果唔錯...又健康...又keep fit

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-20 21:40 發表 查看引用來源

妳係咪想講"再食"呢:smile_41: ...

我有女同事食"麥皮"效果唔錯...又健康...又keep fit
我都想
不過好難eat呀:smile_35:

引用:
原帖由 大小姐joyce 於 2009-7-20 10:03 PM 發表 查看引用來源

我都想
不過好難eat呀:smile_35:
傻妹...如果病左都要食葯啦:smile_35: ...

相比食麥皮一d都唔差...:smile_40:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-20 22:18 發表 查看引用來源

傻妹...如果病左都要食葯啦:smile_35: ...

相比食麥皮一d都唔差...:smile_40:
我病死都唔想食中約:smile_35:

引用:
原帖由 大小姐joyce 於 2009-7-20 10:22 PM 發表 查看引用來源

我病死都唔想食中約:smile_35:
我又覺得如果一般嚴重感冒... 應該先吃西葯治標...再看中醫治本:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆