上一頁下一頁
發新話題

R's 7 月繼續低調慢慢玩之~ CP 有錢佬團 (詳情請看第一頁)

收藏  |  訂閱
1.5k  39.3k

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-7-5 11:47 PM 發表 查看引用來源

師兄..一定..仲有多謝R團長同韓國佬
如果想多謝R 的話, 你就搓贏多佢幾板ONE TWO:smile_38:  , 等佢呢位有錢佬高手冇咁寂寞啦 :smile_34:  

如果想多謝韓國佬的話重簡單, 你同O的靚女:smile_47: 一齊同韓國佬係K房飲下酒玩下骰吹下水就OK啦 ......因為佢在CP已達冇慾冇求既至高境界

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-7-5 11:51 PM 發表 查看引用來源

係囉
琴曰都冇同你飲:smile_40:
一定敬你幾杯~

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-7-6 00:00 發表 查看引用來源

TCL兄,晚上好~
您好..玩得開心嗎.

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-7-5 11:54 PM 發表 查看引用來源

唔止1個....左2右2....:smile_35:
乜樹昨晚咁激情呀 !!!

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-7-6 12:00 AM 發表 查看引用來源

如果想多謝R 的話, 你就搓贏多佢幾板ONE TWO:smile_38:  , 等佢呢位有錢佬高手冇咁寂寞啦 :smile_34:  

如果想多謝韓國佬的話重簡單, 你同O的靚女:smile_47: 一齊同韓國佬係K房飲下酒玩下骰吹下水就OK啦  ...
我同兩個FRIEND玩得好開心,真係要多謝團長安排:smile_o12:
同韓國佬沿途教路走位..感激:smile_o15:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-7-6 12:01 AM 發表 查看引用來源

您好..玩得開心嗎.
開心..當晚氣氛一流.但你早走既?:smile_o06:

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-7-6 00:03 發表 查看引用來源

我同兩個FRIEND玩得好開心,真係要多謝團長安排:smile_o12:
同韓國佬沿途教路走位..感激:smile_o15:
開心就ok

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-7-6 12:04 AM 發表 查看引用來源

開心..當晚氣氛一流.但你早走既?:smile_o06:
有冇咩特別野出現~~~~

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-7-5 11:59 PM 發表 查看引用來源

坐了7個...想知點解..要問R.
勁囉:smile_41:

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-7-6 12:06 AM 發表 查看引用來源

有冇咩特別野出現~~~~
一睹謝安琪風采:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆