上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 6

收藏  |  訂閱
1.2k  122.3k

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-8-13 10:26 PM 發表

有排跌呀:smile_44: :smile_44:
樓價跌加埋美元升,咁就可以慳番唔少

回覆 828# 的帖子

those girls I know usually work  in KTV:smile_30:

引用:
原帖由 goodlife 於 2008-8-13 10:27 PM 發表

樓價跌加埋美元升,咁就可以慳番唔少
年底啦:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 goodlife 於 2008-8-13 09:13 PM 發表

想買都無錢買
更何況我都睇到d人話大陸樓市仲有得跌
Take her to HK la , then u don;t need to buy a apartment in China... :smile_30:

我琴晚去左 我掛住果條女做開果到....行晒成場都搵唔到:')

大家好

引用:
原帖由 ppling 於 2008-8-14 12:32 PM 發表

Take her to HK la , then u don;t need to buy a apartment in China... :smile_30:
佢就係唔想去香港:smile_13:

回覆 837# 的帖子

Why  ah................................?

引用:
原帖由 ppling 於 2008-8-16 09:38 PM 發表
Why  ah................................?
一來無朋友,二來無工做,日日響屋企悶到死
三來就係佢屋企都唔想佢去香港,驚無左個女:smile_13:

太大太大的壓力

囡囡給我以下信息:

{你對我太好了,但要我付出同等的愛去對你,我怕我做不到,你這樣的付出讓我有太大太大的壓力,欠得太多,我好辛苦,每次我告訴自己要對你更好,可那壓力壓得我無法控制自己還向你發脾氣,對不起,我知道自己好過份,請求理解諒解好,你這樣寵着我,我有一種說不出的幸福與酸痛,謝謝你給我多一點時間,我會好好照顧自己,我找到工作也會告訴你.}

我唔想失去她, 各位有何方法呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆