上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.3k

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-17 09:00 PM 發表 查看引用來源

呢一場要小心唔係隻獅子, 因小巫潮水論, 美金可以留意一下. 有兩隻伏左係度, 隨時會郁手, 要睇臨場變化才可以確定那兩隻.
小巨人叮嘅話,應該都係蔡容3隻比較似樣

羊師傅劍老總,R2葉鄭有喜睇唔睇好?

友福出齊2隻都有飛,會長幫帝聖系揹一揹都好合理:122:

必博呢次會唔會博?

引用:
原帖由 吳秋月 於 2017-6-17 09:25 PM 發表 查看引用來源

小巨人叮嘅話,應該都係蔡容3隻比較似樣
合理, 因有三隻同場, 唔會一齊死晒卦!

引用:
原帖由 吳秋月 於 2017-6-17 09:35 PM 發表 查看引用來源
羊師傅劍老總,R2葉鄭有喜睇唔睇好?

友福出齊2隻都有飛,會長幫帝聖系揹一揹都好合理:122:
呢條葉鄭有喜唔可以話無, 因為係冷. 最主要研究條仆街係孭俾誰? 阿福都有張優惠券在手, 可以互用架!

又因方仔與亞拉同神電好似過電一樣, 揾方仔條靚上都唔可以當佢無到.

頭場咪久鄭明關照亞賴上隻真跑得, 都唔可以當佢無到.

都唔知開盤手有無計錯數, 無理由條仆街仔騎王熱過亞拉卦!  照計亞拉起碼30-40分. 除非係蝦片仔內定係騎王就比較合理.都唔知那條開盤手是否一早投左蝦片10倍呢!

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-17 10:24 PM 發表 查看引用來源
頭場咪久鄭明關照亞賴上隻真跑得, 都唔可以當佢無到.
睇睇下呢隻真跑得雖然唔可以趙低條仆街仔, 不過呢隻馬同屎窟蘇同二手強都扯上莫大關係, 暫時睇優勝過大四喜.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-17 10:32 PM 發表 查看引用來源
都唔知開盤手有無計錯數, 無理由條仆街仔騎王熱過亞拉卦!  照計亞拉起碼30-40分. 除非係蝦片仔內定係騎王就比較合理.都唔知那條開盤手是否一早投左蝦片10倍呢!
可能因為PK仔頭尾場D飛好似無得輸咁款

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-17 11:03 PM 發表 查看引用來源

睇睇下呢隻真跑得雖然唔可以趙低條仆街仔, 不過呢隻馬同屎窟蘇同二手強都扯上莫大關係, 暫時睇優勝過大四喜.
解曰:當初家貧賣字,至運通時身為宰相,終吉。「真跡賣字跑江湖、得天獨厚有眷顧」

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆