上一頁下一頁
發新話題

【紅爺CLUBBING在IN CLUB 】《1月26號》【 P.1 詳情+相片+吹水】

收藏  |  訂閱
987  23.9k

引用:
原帖由 evil833 於 2008-1-16 09:13 PM 發表

呵呵....飛緊啦....
呢期自己來,free man...!!:smile_30: :smile_30:
聽左個尻幾月啦 :smile_39:

引用:
原帖由 evil833 於 2008-1-16 09:13 PM 發表

呵呵....飛緊啦....
呢期自己來,free man...!!:smile_30: :smile_30:
你講既係咪上次8仔果個呀??
佢take野既咩???

引用:
原帖由 阿布仔 於 2008-1-16 09:13 PM 發表

但花無百日紅
而家大陸過熱........仲唔停就好快爆.......
到時仲慘~~
所以而家阿爺咪不斷出招為國內經濟降溫囉. 我覺得阿爺做得好好~

引用:
原帖由 紅勇士 於 2008-1-16 09:13 PM 發表
o岩o岩睇到先知. 其他disco團飲啤酒都$300, 淫k都$300, clubbing就$350-$400
不過唔知佢地夠唔夠飲??
去過其他團幾次
次次都飲唔夠
最過份係一次飲左一支就話要再夾(我12點到~一點幾就話要再夾)
都係你道最好...............

引用:
原帖由 阿布仔 於 2008-1-16 09:14 PM 發表

你講既係咪上次8仔果個呀??
佢take野既咩???
聽講係做燈添, 睇唔出 :smile_14:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2008-1-16 09:12 PM 發表

你正仆街~ 不過我buy你呢一套
真係好少見到你呢d咁能.........率直的人.....
唔怪得之同你咁啱嘴型呀....哈哈...:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 阿布仔 於 2008-1-16 09:17 PM 發表

去過其他團幾次
次次都飲唔夠
最過份係一次飲左一支就話要再夾(我12點到~一點幾就話要再夾)
都係你道最好...............
你都on9, 你試下遲到, 夾得仲o能多呀 :smile_34:
不過我聽講有d團飲到2點就無酒...

就算我要再夾, 都係$50-100左右唧

引用:
原帖由 evil833 於 2008-1-16 09:18 PM 發表

真係好少見到你呢d咁能.........率直的人.....
唔怪得之同你咁啱嘴型呀....哈哈...:smile_30: :smile_30:
你個咀留返俾d囡囡得啦~ 唔好同我o岩咀 :smile_30:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2008-1-16 09:15 PM 發表

所以而家阿爺咪不斷出招為國內經濟降溫囉. 我覺得阿爺做得好好~
但好多人好唔滿意中央出手
話阻住佢地發達
就好似唔比直通車開
如果直通車係上年開既就大陸班大哥咪變晒大閘蟹..............

引用:
原帖由 紅勇士 於 2008-1-16 09:13 PM 發表
o岩o岩睇到先知. 其他disco團飲啤酒都$300, 淫k都$300, clubbing就$350-$400
不過唔知佢地夠唔夠飲??
yes>...所以話你呢....要加就提早單聲,
等我儲定錢呀.哈哈~~~~:smile_39: :smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆