上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.5k

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-22 11:53 PM 發表

小弟只係一個係公司負責開盤和睇住公司既人囉,又可以講係除左公司老闆外,小兄弟都算高職位既人,因為仲要睇住班細既做野,驚佢地開錯盤咁等等!:005:
咁合唔合法ga@@

引用:
原帖由 lluubb 於 2006-9-22 11:46 PM 發表
足球呢家野,要有心水加运气!小弟之前都试过连赢16场,不过好景不长啊!
見好就要收呀巴打,一個人唔會一世都行運,呢樣真係真,小弟都試過跌到最低點!:005:

T2 系热唔透,危!
T1 欧洲开走地
T3 临尾回飞

引用:
原帖由 chan00 於 2006-9-22 11:48 PM 發表

嘩嘩嘩~~你真係好勁呢...人地讚你又唔會認叻wo~~~
咁多人都記得^^"~你真係好好記性~~仲以為你成個腦都係倍率tim~^^"
而家信心大左好多啦~~就算輸都無所謂~~~識到你哩個朋友乜都抵番啦:014:係咪?

巴打說中了大半,小弟除左成個腦都係倍率,其實有大半個腦都係記住開盤既細節,每一隊波,每一個聯賽,關於足球既野都要入腦,所以冇記性係唔得!:005:

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-22 11:51 PM 發表

首先緊係唔買啦呢場,小弟已經講到幾條線係度搵食,最後都未知邊度傾掂數,如果要我買,小弟都係留返D錢買多幾杯咖啡飲落肚好過,始終都叫有得益,買左贏左係好運,輸左連小小得益都冇,咁投有咩意思呢!:005:
樓主你咁多fans...我都唔會唔信你既...
可唔可以msn你...做個fd呢?

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-22 10:47 PM 發表

多謝巴打支持,小弟係10點半已經睇晒所有野分析完,希望幫到巴打落注前有個參考!:005:
你不需要係最後十五分鐘再看看有沒有大戶出手 ????

引用:
原帖由 CE928 於 2006-9-22 11:50 PM 發表
bet007個網,每間公司都有兩個數e.g.betfair:費雷堡 vs 格雷特霍夫
主       客     和
1.75   3.35  3.00
2.10  3.45   4.20
上面果行係咪初盤黎,o係呢個網到呢行係咪之後都唔變呢
第二行係咩呢

再同re ...

小弟次前個帖解釋過了,巴打可看返早小小的帖吧!:005:

不如比一場樓主有小小信心既黎玩下丫~~~

引用:
原帖由 支配 於 2006-9-22 11:55 PM 發表

咁合唔合法ga@@
小弟而家返呢間公司當然係合法啦!:005:

引用:
原帖由 k.bo 於 2006-9-22 11:57 PM 發表

樓主你咁多fans...我都唔會唔信你既...
可唔可以msn你...做個fd呢?
可以,你加我吧,不過小弟不是整天開住!:005:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆