上一頁下一頁
發新話題

喜愛短裙

收藏  |  訂閱
922  82.4k

引用:
原帖由 天生紫色的主角 於 2017-11-23 09:15 PM 發表 查看引用來源

師兄唔好咁講。 我都睇好少書。 
不過有時間可找本睇意識流的書。 好唔同感覺。 唔啱咪唔睇Lor . 無問題的😉😉
我返工對住啲書,但是,我就睇書好少,大約每個月睇兩三本書

引用:
原帖由 pigred02 於 2017-11-23 09:09 PM 發表 查看引用來源

比你錫4下~面紅添~
鼓勵係要o既~而且應該係事實
應該係~除非唔係:smile_27::smile_27:

動靜皆宜o既女仔好吸引
師兄我無錫你喎。 😚😚呢個Du 起咀。
😘呢個才是錫。 唔好搞錯🤗
動靜佳宜其實咪即係把把刀無張利。😣😣😣 師兄過獎了

引用:
原帖由 天生紫色的主角 於 2017-11-23 09:23 PM 發表 查看引用來源

師兄我無錫你喎。 😚😚呢個Du 起咀。
😘呢個才是錫。 唔好搞錯🤗
動靜佳宜其實咪即係把把刀無張利。😣😣😣 師兄過獎了
du起個咀~即係我要錫落去啦:smile_o09:
咁你依家咪錫o左我囉:smile_o05::smile_o05:

傻啦~唔係把把刀無張利呀~傻瓜~
係話你好叻~靜o既o野又得~動o既o野又叻~
無過獎呀:smile_o11:

引用:
原帖由 天生紫色的主角 於 2017-11-23 09:19 PM 發表 查看引用來源

好又等我睇下先。 😚😚😚
斯巴達。 戰狼300😖😖😖😖😨😨😵😵😵💀💀💀💀我死了。  
唔會死o既~
佢會咁對你~我同佢死過啦:smile_o02:

引用:
原帖由 assault 於 2017-11-23 11:03 PM 發表 查看引用來源

有無睇過''抉擇叢書''?哩個系列有幾本,每本都係一個獨立故事。一路睇、一路選擇條路點行。例如:去到大屋門口,決定推門而入(翻到P.18)。唔入去(翻到P.22)。發展落去有唔同ending,so fun!!

妳睇過畢 ...
呢類書....以前小學個陣有睇過

意識流D片,似鬼片,太意識了,你要停收集當中出現的信息,才可去推斷當中的含'
意,睇得有點辛苦。

引用:
原帖由 天生紫色的主角 於 2017-11-23 09:19 PM 發表 查看引用來源

好又等我睇下先。 😚😚😚
斯巴達。 戰狼300😖😖😖😖😨😨😵😵😵💀💀💀💀我死了。 
放心,的唔會訓練你到死,哈哈

引用:
原帖由 天生紫色的主角 於 2017-11-23 08:59 PM 發表 查看引用來源

咁又係。 OK la . 做到想做的事情最重要😉😉
呢樣係啦,咁妳有咩想做既事呀:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆