上一頁下一頁
發新話題

TSG - C兄交流平台

收藏  |  訂閱
1.5k  86.0k

引用:
原帖由 ha228 於 2017-11-10 07:00 PM 發表 查看引用來源
咁快已經有25同技C爆左口红故事:smile_45:,原来系口臭引起誤会,冇事啦,下次洗口消毒先
每一個call鐘都要上報老大,突然取消,而且入了房先取消,一定要一個好理由。好吧,又不是當事人,反正ha兄都說#8服務麻麻地。

引用:
原帖由 陳十二 於 2017-11-10 09:11 AM 發表 查看引用來源

SYX完全唔係咁,更衣同大堂服務勁好,TSG大堂班服務員同主任不嬲都垃圾,淨係識一字排看睇電視!
師兄,請教SYX是那一間?

引用:
原帖由 vinlon 於 2017-11-10 05:44 PM 發表 查看引用來源
我已經由一個月最少10次變成最多1次 都係搵番相熟26
哈師兄,請問26指數高嗎?樣貌身材怎樣?

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-10 08:58 PM 發表 查看引用來源

每一個call鐘都要上報老大,突然取消,而且入了房先取消,一定要一個好理由。好吧,又不是當事人,反正ha兄都說#8服務麻麻地。
我覺得唔岩要換冇問題的

#549,講过神秘女神又名綠燈俠,服务态度好,连公司V七广告都唔落就夠做,肯定夠钟,同發仔差天共地,响鈡都唔走,按下头面完晒流程才下鈡,抵讚
引用:
原帖由 loterry88 於 2017-11-10 10:03 PM 發表 查看引用來源

哈師兄,請問26指數高嗎?樣貌身材怎樣?

啱啱又去完TSG, 今晚人唔算多,大廳一半滿,約全6技師侍候我,幾滿足的一次,唔覺有你地講甘差囉,部長更衣技師服務都幾好。

引用:
原帖由 ffho8899 於 2017-11-10 11:18 PM 發表 查看引用來源
啱啱又去完TSG, 今晚人唔算多,大廳一半滿,約全6技師侍候我,幾滿足的一次,唔覺有你地講甘差囉,部長更衣技師服務都幾好。
有冇偷鐘?幾多號先?:smile_o10:

引用:
原帖由 loterry88 於 2017-11-10 10:00 PM 發表 查看引用來源

師兄,請教SYX是那一間?
碎丸酸!

無更衣,我就自己換衣服,自己換場所衣服。無人帶入房,我就自己入房,再發房號微信給技師。無吃無喝,我就自己去水吧。無美容師,我就直接發微信給601安排。這些問題,是這個場熟客都會遇過。麻煩25師兄告知場所改善。還有之前星期六日過去,客人自出自入,部長,客人係個窗偷看,所以我都改了平日過去。

引用:
原帖由 chukikwong 於 2017-11-10 11:24 PM 發表 查看引用來源

有冇偷鐘?幾多號先?:smile_o10:
冇偷鐘,響左鐘都未走住,服務認真冇得頂! 老no.同詳情就唔公開啦!好能怕個件死PK 25仔玩野報寸!系甘多!唔講唔使煩玩得開心d呀!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆