上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#14 --- <青蔥歲月續>

收藏  |  訂閱
3.0k  37.1k

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-28 05:23 PM 發表 查看引用來源

呢d咪係出黎行 預左要還囉
你個陣仲咁荒唐 至少坐返廿幾碌
乜唔係終身監禁,不准假釋咩?

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-4-28 05:21 PM 發表 查看引用來源

可以放下擔子…
養兒一百歲,憂足九十九,怎能放得下呢?XD

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-28 05:22 PM 發表 查看引用來源

你扮豬食虎虎
溝佢時係咁啊!XD

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-28 05:23 PM 發表 查看引用來源

呢d咪係出黎行 預左要還囉
你個陣仲咁荒唐 至少坐返廿幾碌
咁少?你太睇少我對她的愛了!哈哈!

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-28 05:24 PM 發表 查看引用來源

你唔會偷偷地⋯

偷襲妻子
兩口子在房都要偷偷地?

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-4-28 05:32 PM 發表 查看引用來源

乜唔係終身監禁,不准假釋咩?
講得無錯,只準放風!XD

今日傾開情趣店,傾開點樣震棒,震蛋設計,原來真係都好有學問.
仲見過把尺,13.5吋長,係人類記錄真JJ的長度.有興趣可以買.當中有好幾個圓形,俾人放入去量粗度,oh my god......真係活到老學到老.
佢仲出左JJ啞鈴,俾JJ練舉鐵用...................:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-28 05:59 PM 發表 查看引用來源
今日傾開情趣店,傾開點樣震棒,震蛋設計,原來真係都好有學問.
仲見過把尺,13.5吋長,係人類記錄真JJ的長度.有興趣可以買.當中有好幾個圓形,俾人放入去量粗度,oh my god......真係活到老學到老.
佢仲出左JJ啞鈴,俾JJ練 ...
師兄咁鍾意做運動,啱哂你啊!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-28 05:59 PM 發表 查看引用來源
佢仲出左JJ啞鈴,俾JJ練 ...
JJ啞鈴我以為剩係睇戲先會有添……

原來有新鋪!未得閒追post, 上來打個招呼say 個hi 先!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆