上一頁下一頁
發新話題

曾經的一段不倫關係(文update P161 目錄P1#1 相P15.27.106

收藏  |  訂閱
2.5k  250.6k

有新update,放工先睇

引用:
原帖由 MacyMacy^^ 於 2015-12-30 03:49 PM 發表 查看引用來源

有乜運動可做?提意下

以前都join過P字頭嗰間gym
不過又係三分鐘熱度

如果要有動機開始最好從近距離方便開始,有人陪妳做都是好事
平時如果每日行到8000步就等於做左半小時運動,主動行多些樓梯可以每妳下身更firm及防止膝蓋痛,另外在家做下squat更可以修patpat,腰腹當然都要做啦…臨訓前在床上做下平板或者sit up,亦可強化腰部,整親條腰就好麻煩,拉下筋都不錯呀…試下坐時唔好靠椅背,開始時可能會唔慣,不過慢慢妳會做到,有效修大腿及patpat,對預防下背痛好有幫助,仲有好多不同的簡單動作令小腿,胸背線條更靚,慢慢教妳,最重要是恆心同耐性,當然要配合飲食啦~飲食方面慢慢再教妳啦…

引用:
原帖由 MacyMacy^^ 於 2015-12-30 04:35 PM 發表 查看引用來源

嘻嘻 咁我係好抵錫㗎

咁我可唔可以錫埋一份

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2015-12-30 04:36 PM 發表 查看引用來源
有新update,放工先睇
好喎!!!!!!!!!!

好文

支持一下

引用:
原帖由 MacyMacy^^ 於 2015-12-30 03:55 PM 發表 查看引用來源
抖左陣,我同P兩個就去一齊沖涼,我背住佢而佢從後攬住我,一路搽皂液一路搓波波,我最喜歡就係俾人咁樣攬法,感覺俾人完全操控得來又好sweet。佢越捽越多泡泡,然後隻手移去妹妹到,繼續幫我「清潔」!

佢「好滑 ...
有更新!

睇親你同P,睇到我腦海一地都係水,正喎!

引用:
原帖由 Hopelovefaith 於 2015-12-30 04:40 PM 發表 查看引用來源

如果要有動機開始最好從近距離方便開始,有人陪妳做都是好事
平時如果每日行到8000步就等於做左半小時運動,主動行多些樓梯可以每妳下身更firm及防止膝蓋痛,另外在家做下squat更可以修patpat,腰腹當然都要做啦…臨 ...
師兄好pro!

引用:
原帖由 lkc0712 於 2015-12-30 04:41 PM 發表 查看引用來源

咁我可唔可以錫埋一份
我唔貪心嘅
有男友一個夠啦

引用:
原帖由 MacyMacy^^ 於 2015-12-30 05:05 PM 發表 查看引用來源

我唔貪心嘅
有男友一個夠啦

真係咁乖,咁我唯有自己玩水

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆