上一頁下一頁
發新話題

(露出十年)我好憎著衫. 1樓目錄 (與5皇4P之旅二 P.82,83)

收藏  |  訂閱
1.3k  383.0k

引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2016-6-13 01:39 AM 發表 查看引用來源
暫時放低原本講緊既野,轉返話題去露出先,因為有好野玩完!

生日前後有一日,SP約左去梅窩慶祝,佢特登拎假陪我,book左入面一間酒店2日1夜,平日。邊間酒店? 都冇得賣關子啦入面咁細,對正海灘果間囉。

果日 ...
支持,好正...再睇下有無下文

引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2016-6-13 01:39 AM 發表 查看引用來源

生日前後有一日,SP約左去梅窩慶祝,佢特登拎假陪我,book左入面一間酒店2日1夜,平日。邊間酒店? 都冇得賣關子啦入面咁細,對正海灘果間囉。

果日 ...
支持,好正,玩得開心呢

ZOE 番來喇

有時都會經過那間酒店(其實係有兩間),半夜真係冇人到的沙灘,真係做乜都得!!上到酒店又少客,真係叫大聲D都比人聽到。
幻想行山露出,我覺得都幾多蚊咬
引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2016-6-13 01:39 發表 查看引用來源

果日 ...

引用:

果日 ...
最衰唔係露台?有幾衰? 有露台會全裸比男友插嗎?下次試下打開房門扑野

引用:
原帖由 nick歷 於 2016-6-13 04:41 AM 發表 查看引用來源

凌晨出去無乜人應該重可以露得激啲

哈哈緊係啦, 數埋應該淨係撞過3~4個人

引用:
原帖由 職業挖窿隊 於 2016-6-13 08:34 AM 發表 查看引用來源
咁bikini褲仔有無濕曬?

有呀! 好彩唔透XDD

引用:
原帖由 AVBW21 於 2016-6-13 11:29 AM 發表 查看引用來源
超級支持!好詳細!

其實露出時只要若無其事係冇人理 最多係望兩望 所以唔使怕 露多啲啦
等你報告!

仲未有時間打返, 等多我幾日!

哈都要睇情況既, 今個trip就好做到呢個效果

引用:
原帖由 kanthegelmarx 於 2016-6-13 01:32 PM 發表 查看引用來源
著bikini行山唔出奇,大浪西灣已經有唔少。去沙灘不嬲都係奉旨著得少,我上次游完船河都有女仔著泳裝係西貢行。我更加冇著衫上左巴士

哈哈好好, 咁我下次去西貢都可以大膽d xd 暑假希望有時間啦!

引用:
原帖由 精蟲蟲 於 2016-6-13 03:38 PM 發表 查看引用來源
比堅里入茶記超正
相信樓主濕過不停

都汗水雨不分喇哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆