上一頁下一頁
發新話題

回想~和初戀男友第一次(新相P.1)

收藏  |  訂閱
1.7k  193.5k

引用:
原帖由 doll_doll_toy 於 2014-9-17 11:38 PM 發表 查看引用來源

哈哈哈~~~都有可能架

不如帶個PUSH UP 影相SHARE 俾大家睇下勁成點。:smile_o06:

引用:
原帖由 chris@hk 於 2014-9-17 11:41 PM 發表 查看引用來源
不如帶個PUSH UP 影相SHARE 俾大家睇下勁成點。:smile_o06:
唔啦~留番個幻想空間俾大家丫麻。不過我有俾兩個女仔fd睇過,兩個都即時問我個bra係邊度買。佢地即係幫襯,但果個bra冇厚pad好薄架咋。

引用:
原帖由 doll_doll_toy 於 2014-9-17 11:53 PM 發表 查看引用來源

唔啦~留番個幻想空間俾大家丫麻。不過我有俾兩個女仔fd睇過,兩個都即時問我個bra係邊度買。佢地即係幫襯,但果個bra冇厚pad好薄架咋。

依個空間可以好大。
你兩個朋友本身咩SIZE?帶左有無效果?

引用:
原帖由 chris@hk 於 2014-9-18 12:27 AM 發表 查看引用來源
依個空間可以好大。
你兩個朋友本身咩SIZE?帶左有無效果?
一個ipad,另一個C size.ipad聽見冇厚pad就冇買,C size覺得唔好著。其實都真係一般好著,著完都驚走光。

引用:
原帖由 doll_doll_toy 於 2014-9-18 08:19 AM 發表 查看引用來源

一個ipad,另一個C size.ipad聽見冇厚pad就冇買,C size覺得唔好著。其實都真係一般好著,著完都驚走光。

哈哈,ipad真係一個好發明。一講就明。ipad 用咩都無咩用喇,除左加撥仔羔

引用:
原帖由 chris@hk 於 2014-9-18 09:12 AM 發表 查看引用來源

哈哈,ipad真係一個好發明。一講就明。ipad 用咩都無咩用喇,除左加撥仔羔

唔係啦~而家厚pad bra既誕生,勁到連著泳衣都呃埋你。個pad大過本身條友個胸。

引用:
原帖由 doll_doll_toy 於 2014-9-18 08:19 AM 發表 查看引用來源

ipad有ipad既可愛ah.....最緊要nipples顏色靚好啜就得.....hehe...

引用:
原帖由 uncleblue 於 2014-9-18 11:23 AM 發表 查看引用來源

ipad有ipad既可愛ah.....最緊要nipples顏色靚好啜就得.....hehe...
30A iPad你都ok?

引用:
原帖由 doll_doll_toy 於 2014-9-18 11:18 AM 發表 查看引用來源

唔係啦~而家厚pad bra既誕生,勁到連著泳衣都呃埋你。個pad大過本身條友個胸。

與到依啲女,以為好正,一除衫就DOWN 晒,咩MOOD都無。

引用:
原帖由 doll_doll_toy 於 2014-9-18 11:32 AM 發表 查看引用來源

30A iPad你都ok?

A杯叔叔都試過無咩ah.....咁當然要睇埋樣貌啦....多多妹妹....噓噓....:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆