上一頁下一頁
發新話題

那些年,我上過的女孩們72(57)75(58)那些年女神人妻Pinky(2)#1有目錄

收藏  |  訂閱
1.2k  835.7k

Support!
好緊張的追左三晚,Ching文筆真的很好,描寫得好細膩,又其同亞琳嘅每一幕,都睇到我條un濕晒。
繼續要追看呀!

引用:
原帖由 大食山楂 於 2013-10-17 11:59 PM 發表 查看引用來源
Support!
好緊張的追左三晚,Ching文筆真的很好,描寫得好細膩,又其同亞琳嘅每一幕,都睇到我條un濕晒。
繼續要追看呀!

大食C姐咁快濕晒,天行兄3P大戰都未上,
上妳果時仲得掂既

(47)

抽插左一段時間,倦意射意同時來襲,我把阿儀的雙手捉起,整個半身拉起來,用噴射機狗仔式作最後衝刺,"啊噢噢呀呀呀...."不得不承認,用這姿勢插的滿足感好大,好似原全操控左她一樣,好正!看住窗外的海天一色,抽插嬌小的阿儀,我覺得真正係無上享受。一輪最後衝刺,我射意到達頂點,幾乎趕不及抽出,才一扙出,濃精就噴射而出,阿儀的腰、背、屁股,都是我的精液,好滿足!

—起冼過澡後,倦意來襲,相擁入眠。不知過了多久,我感到陽具給含著套弄,而且是又奶又吸又啜的,我舒服得呻吟出來,張開眼 ,見到小阿儀淫蕩的猛啜著,我又想要了....不過,看看手錶,已是晚上八畤多,肚子開始餓了,唯有拉起在身下的阿儀,先餵飽肚子,回頭再餵飽這愈來愈淫蕩的小蕩娃吧!

穿好衣服,我們手拖手的走到長洲有名的海鮮街,平民價錢,地道風味,愛人在旁,絕對係一級享受!在晚餐中我們談天說地,我借著大家有點酒意,問她的做愛技巧為何出色了,她卻雖醉不亂,只說是做多了和放開了懷抱主動了,當然,直覺告訴我,不止如此。那便似乎只有兩個可能性了,一是她不忠於我,經驗多了,技術自然高了;二則是有高人指點,高人則當然是她的好友,曾提過有可能可以3p的阿琳。

才拍拖兩個多月,她對我的愛似乎扮不來,所以,我傾向後者的想法較多,而如果真的是阿琳教路,似乎,我夢想的3p真的有機會成真!!!想起就扯了。我突然醒起,如果真係阿琳個淫妺教路,她應該會話埋俾阿儀聽我既特殊喜好,甘今晚咪可以要她用腳幫我......

引用:
原帖由 天行玩家 於 2013-10-18 09:40 AM 發表 查看引用來源
(47)

抽插左一段時間,倦意射意同時來襲,我把阿儀的雙手捉起,整個半身拉起來,用噴射機狗仔式作最後衝刺,"啊噢噢呀呀呀...."不得不承認,用這姿勢插的滿足感好大,好似原全操控左她一樣,好正!看住窗外的海天一色, ...
嗚…越來越大食,好羨慕你呀
點解最後珍惜唔到:smile_o03:

玩腳仔,師兄真性福

好鬼正:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 cmking123456 於 2013-10-18 12:17 AM 發表 查看引用來源

大食C姐咁快濕晒,天行兄3P大戰都未上,
上妳果時仲得掂既

所以咪好想再睇落去囉。

引用:
原帖由 大食山楂 於 2013-10-17 11:59 PM 發表 查看引用來源
Support!
繼續要追看呀!

甘大食師姐下次除左條un先睇啦

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2013-10-18 10:32 AM 發表 查看引用來源

嗚…越來越大食,好羨慕你呀
點解最後珍惜唔到:smile_o03:
係我衰...

引用:
原帖由 天行玩家 於 2013-10-18 02:40 PM 發表 查看引用來源

係我衰...

點解你要錯過咗咁好嘅女仔:smile_o03: :smile_o02:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆