上一頁下一頁
發新話題

喜愛被強暴(相 PG 44, 61)

收藏  |  訂閱
1.1k  171.9k

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-8-7 10:20 AM 發表 查看引用來源

係咩!想點屌呀?睇你咪嗰十零秒貨色!:smile_o10: :smile_o10:
妹妹的技巧真是高強!:smile_o12:

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-8-7 10:21 AM 發表 查看引用來源

比佢知道我做啲咁嘅嘢,實插死我。
反正今日有時間,咁就插多d啦!嘻

引用:
原帖由 Water_man 於 2011-8-7 10:28 AM 發表 查看引用來源

反正今日有時間,咁就插多d啦!嘻
哈!等陣我會含醒佢架,哈!

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-8-7 10:42 AM 發表 查看引用來源

哈!等陣我會含醒佢架,哈!
你有冇試過含硬佢,然後坐上去自已來呢?:smile_o01:

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-8-7 10:18 AM 發表 查看引用來源
BF仲瞓到成條屍咁,我就喺洗手間寫吓之前啲嘢,尋晚同bf喺ICC食飯,比兩個自由行叔父想裝我裙底,睇唔睇到裡面我唔知,淨係知佢倆隻大嬸十分不滿,哈。I dun care! 之後,BF車我 ...
咁玩法好易搞出人命嫁
不過咁插法,又真係幾HIGH

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-8-7 10:18 AM 發表 查看引用來源
BF仲瞓到成條屍咁,我就喺洗手間寫吓之前啲嘢,尋晚同bf喺ICC食飯,比兩個自由行叔父想裝我裙底,睇唔睇到裡面我唔知,淨係知佢倆隻大嬸十分不滿,哈。I dun care! 之後,BF車我 ...
wow sweet
thx for yr last nite great great sex report
真想快D成為回憶入面既男主角呀

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-8-7 10:20 AM 發表 查看引用來源

係咩!想點屌呀?睇你咪嗰十零秒貨色!:smile_o10: :smile_o10:
呵呵,對住妳走火

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-8-7 10:21 AM 發表 查看引用來源

比佢知道我做啲咁嘅嘢,實插死我。
哈哈,我知道,所以好想插死妳

有冇睇國泰空姐單野呀, 個女仔我以前d同事泥架, 叫Connie.  佢應該而家係Senior purser喇. 唉! 玩成咁...

Flight Purser 至岩.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆