上一頁下一頁
發新話題

~~jOYJOY蛇王吹水區~~ 徵25歲以上男或女吹水真心朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  27.5k

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-8-4 11:54 AM 發表 查看引用來源

咁我都總相信有男人係唔係既:smile_13: 希望滿人間...我相信我想念既佢唔會令我失望既:smile_o05:
的確有d唔係,但佔好少數囉,祝你好運喇~

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 4/8/2009 11:28 發表 查看引用來源
都有架..起碼俾你知道我同佢傾過計..:smile_o01:
哼....好巴閉咩:smile_45:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 4/8/2009 11:32 發表 查看引用來源
:smile_o01: 我無咁諗囉~
你無咁諗...哼...因為已經係你既習慣! :smile_38:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-8-4 11:32 AM 發表 查看引用來源
:smile_o01: 我無咁諗囉~
有邊個會認自己有咁諗呀???:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-8-4 11:59 AM 發表 查看引用來源

你無咁諗...哼...因為已經係你既習慣! :smile_38:
:smile_o01: 講得好~

引用:
原帖由 josephinelai629 於 4/8/2009 11:57 發表 查看引用來源

的確有d唔係,但佔好少數囉,祝你好運喇~
:smile_13: 有時...有好多野好難講...唔知呢...:smile_13:

引用:
原帖由 驀然回首 於 4/8/2009 07:10 發表 查看引用來源
簡直令人如痴如醉,如夢如幻,如月光流瀉,如春風拂臉,如一抹斜陽撩人,如旭日紅霞映燦爛
睇到你d字都頭暈

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-8-4 12:00 PM 發表 查看引用來源

:smile_13: 有時...有好多野好難講...唔知呢...:smile_13:
唔好咁啦....加油,我支持你~~不過你自己要小心呀~

引用:
原帖由 josephinelai629 於 4/8/2009 11:59 發表 查看引用來源

有邊個會認自己有咁諗呀???:smile_45: :smile_45:
其實佢地係不自覺架!因為佢地都以為自己唔係架:smile_o11:

引用:
原帖由 josephinelai629 於 4/8/2009 12:00 發表 查看引用來源

:smile_o01: 講得好~
呢d咪係英"姿"所見略同囉! Give me a hug, my dear:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆