上一頁下一頁
發新話題

怪獸公司徵朋友會-----part 2

收藏  |  訂閱
1.5k  30.2k

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-5-23 04:44 PM 發表 查看引用來源

第一眼望埋去嚇一嚇親嘛
可能一路都係得我地幾個咁吹, 突然睇到個簽名咁咪嚇一嚇親囉
哦....記唔記得多年前...叫人唔好做小偷果對眼呀!!!!七模七樣呀!!!!

引用:
原帖由 momobird 於 2009-5-23 04:38 PM 發表 查看引用來源
做妳輩後男人:smile_47: :smile_47:
輩後男人??
即係後輩呀?

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-5-23 16:45 發表 查看引用來源

係呀...真係好迷人, 引死人呀
中5 快d比d女我識:smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-5-23 04:44 PM 發表 查看引用來源

第一眼望埋去嚇一嚇親嘛
可能一路都係得我地幾個咁吹, 突然睇到個簽名咁咪嚇一嚇親囉
定D 定D鍚番:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 jo-- 於 2009-5-23 16:45 發表 查看引用來源
一個呀叔....另外一個就係話你冇糧出條友呀!!!!
想找屎ar:smile_04: :smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 jo-- 於 2009-5-23 04:45 PM 發表 查看引用來源
一個呀叔....另外一個就係話你冇糧出條友呀!!!!
我又死喇:smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 BKB 於 2009-5-23 04:46 PM 發表 查看引用來源
吃喝玩樂員工~ 到~~ ceo ~ 有無活動搞~~ :smile_38:  公司康樂活動太少:smile_42:
呢間公司剛剛成立, d 員工又唔係成日返工
老闆宜家都計劃搞搞d 活動架喇

引用:
原帖由 jo-- 於 2009-5-23 04:46 PM 發表 查看引用來源
哦....記唔記得多年前...叫人唔好做小偷果對眼呀!!!!七模七樣呀!!!!
你講起我就醒起喇, 似呀似呀:smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 hjjjj 於 2009-5-23 04:47 PM 發表 查看引用來源
中5 快d比d女我識:smile_04: :smile_04:
你當我係mama san 呀?
第一, 我冇女介紹比你
第二, 你話對女冇信心

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-5-23 04:46 PM 發表 查看引用來源

你估宜家食緊甘大枝咩, 脆唔脆:smile_03: :smile_03:
用甘大枝....來戎煙都好 聰明...good   I D 呀:smile_47: :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆