上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 6

收藏  |  訂閱
1.2k  122.3k

推推先~~~~~~~~~~~:smile_34:

引用:
原帖由 ppling 於 2008-8-11 12:44 PM 發表
you seen very happy now...
OK啦,同自己女友相處得都好開心
不過都有d暗湧,因為佢想快d買樓結婚
但係我又無咁多錢俾首期喎
所以.......希望可以長長久久啦

回覆 822# 的帖子

you are single, right ?

引用:
原帖由 goodlife 於 2008-8-12 10:48 PM 發表

而家千祈咪買樓住,信不信由你:smile_44:

引用:
原帖由 goodlife 於 2008-8-12 10:48 PM 發表

Ijust curious to know that was she used to be KTV girl ?

引用:
原帖由 ppling 於 2008-8-13 10:43 AM 發表
you are single, right ?
sure

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-8-13 11:21 AM 發表

而家千祈咪買樓住,信不信由你:smile_44:
想買都無錢買
更何況我都睇到d人話大陸樓市仲有得跌

引用:
原帖由 ppling 於 2008-8-13 12:48 PM 發表

Ijust curious to know that was she used to be KTV girl ?
佢做正骨技師既:smile_44:

我都好想沉....:smile_35:

比條女我沉下

引用:
原帖由 goodlife 於 2008-8-13 09:13 PM 發表

想買都無錢買
更何況我都睇到d人話大陸樓市仲有得跌
有排跌呀:smile_44: :smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆