上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.3k

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-17 05:25 PM 發表 查看引用來源

最重要都係換左人, 何妨大熱門又係田太. 照咁講法呢場又有可能會爆.
呢隻馬幕後都唔簡單, 何妨又係由肥仔葉拉倉, 肥仔葉又有飛, 葉鄭有喜好少熱食, 小喜都好少有架!
賴叻仔好難W既馬!

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-17 06:16 PM 發表 查看引用來源

孟子好似重有下文架!

雖有智慧,不如乘勢;雖有鎡基,不如待時。

唔係桃木劍, 雖有鋤頭, 應唔可以當料洗, 不如等等下一次就會計錯數.
吾好忘記對上一次w就系PK、收衫愛落部又系比侏儒搞掂!要留意下:096::071:

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-17 06:27 PM 發表 查看引用來源
9口PK孖宝有11倍咁筍!

見紅暫時8搭3!
尾場咬住小巨人係亞菜, 小巨人可能係電車頭馬.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-17 06:36 PM 發表 查看引用來源

尾場咬住小巨人係亞菜, 小巨人可能係電車頭馬.
阿蔡本來都仲有一隻架、去左婑仔到:071:

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-17 06:33 PM 發表 查看引用來源

吾好忘記對上一次w就系PK、收衫愛落部又系比侏儒搞掂!要留意下:096::071:
愛樂寶比較唔同, 因為寶正寶關係. 何妨係風騷極一時既董太, 不要誤會, 唔係董伯伯嗰老婆.

現時尾場雙容各佔連贏位營業額第三位及第四位. 如要亞嬸加班小巨人必死.

各位高人,徐容成Q似吾似xx獅子搭美金?

引用:
原帖由 香港粗野的隊長 於 2017-6-17 08:49 PM 發表 查看引用來源
各位高人,徐容成Q似吾似xx獅子搭美金?
呢一場要小心唔係隻獅子, 因小巫潮水論, 美金可以留意一下. 有兩隻伏左係度, 隨時會郁手, 要睇臨場變化才可以確定那兩隻.

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-17 16:40 發表 查看引用來源
上次瘋傳老妖錄音隻起愛豉油、今次降班4檔、换埋大力!吾会整古馬主卦!
通常呢D料第二次或有睇頭!
另外類似曾散播的'慷慨寶'夜馬即由隔晚到開跑都大熱,結果點點檔又一場,但果隻是大大都孭得起噶潘頓.

引用:
原帖由 28912834 於 2017-6-17 09:12 PM 發表 查看引用來源

另外類似曾散播的'慷慨寶'夜馬即由隔晚到開跑都大熱,結果點點檔又一場,但果隻是大大都孭得起噶潘頓.
慷慨寶孭得好合理, 會長爆冷埋位, 圍頭加埋一份, 圍頭葉應無聲出, 不過周三應可番條數, 側聞好似話W硬咁款, 我都相信係.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆