上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.2k

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-13 05:45 PM 發表

太聰明嘅女仔唔係一件好事..:086: :096:
但也不能太蠢:071: :071: :071:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-13 05:48 PM 發表

但也不能太蠢:071: :071: :071:
蠢既女仔好多人鐘意架:027: :027: :027:

引用:
原帖由 percyng 於 2008-5-13 05:55 PM 發表

蠢既女仔好多人鐘意架:027: :027: :027:
所以我咪冇囉:026: :032:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-13 05:56 PM 發表

所以我咪冇囉:026: :032:
P仔俾哂機會你,你都唔扮下蠢....:032: :032:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-13 05:59 PM 發表

P仔俾哂機會你,你都唔扮下蠢....:032: :032:
我要睇睇個樣先得架喎 :096: :096: :096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-13 06:00 PM 發表

我要睇睇個樣先得架喎 :096: :096: :096:
咁你又唔俾人睇你個樣?:071:
我蝕底d做你地中間人,你倆各自send相俾我,然後由我轉發~係咪好公平呢?:071:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-13 06:04 PM 發表

咁你又唔俾人睇你個樣?:071:
我蝕底d做你地中間人,你倆各自send相俾我,然後由我轉發~係咪好公平呢?:071:
嘩 嘩 嘩 咁咪好益你 :096: :096: :096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-13 06:05 PM 發表

嘩 嘩 嘩 咁咪好益你 :096: :096: :096:
係我蝕底啦~:026:
如果你地係郎才女貌就話啫...如果一個唔得...咁我要:020: ...兩個都唔得...我要:020: :020:
揾命博㗎老細....:096: :096:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-13 06:10 PM 發表

係我蝕底啦~:026:
如果你地係郎才女貌就話啫...如果一個唔得...咁我要:020: ...兩個都唔得...我要:020: :020:
揾命博㗎老細....:096: :096:
我擔心p仔個樣多d:096: :096: :096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-13 06:11 PM 發表

我擔心p仔個樣多d:096: :096: :096:
對自己咁有信心就啦啦聲send俾我啦~:071:
放心!人格擔保,睇完唔爆響口...:086:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆