上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.5k

想問樓主凱沙羅頓讓一球...要你買既話你點買?

足球呢家野,要有心水加运气!小弟之前都试过连赢16场,不过好景不长啊!

西野兄..果然高見...凱沙那場波..主隊好似由..1.5升到1.53...
我個friend好似買左...希望佢冇事....

引用:
原帖由 遊戲男 於 2006-9-22 11:37 PM 發表
唔好意思,想問多樣野,以前報紙話各個地方都會有一兩個公司開盤比較準確(即係英國波就係呢兩間,意大利波就係果兩間)因為係當地公司,係咪咁呢?
唔係,其實數得上一流開盤小弟早前已介紹給巴打,有3間的,至於地區問題係冇影響,並不是意大利區開意大利波就會準確,咁樣係一個好大既錯,小心!:005:

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-22 11:44 PM 發表

我記得,小弟會記得每一個巴打,你是之前跟了我2次而輸錢既人,之後小弟有一天推介6場波,你都冇乜信心落注果個,因為驚輸多次,只買了幾場,對不對!:005:
嘩嘩嘩~~你真係好勁呢...人地讚你又唔會認叻wo~~~
咁多人都記得^^"~你真係好好記性~~仲以為你成個腦都係倍率tim~^^"
而家信心大左好多啦~~就算輸都無所謂~~~識到你哩個朋友乜都抵番啦:014:係咪?

引用:
原帖由 maxwillam 於 2006-9-22 11:39 PM 發表
唔好意思!
咁我再問:上/下盤指的是主隊定客隊!
因為報紙上成日話買上盤/下盤又無話主定客!
我知上/下盤是讓波盤,但始終唔明囉!
多謝解答!
上盤是讓波果隊球隊,下盤是受讓的球隊!:005:

???

bet007個網,每間公司都有兩個數e.g.betfair:費雷堡 vs 格雷特霍夫
主       客     和
1.75   3.35  3.00
2.10  3.45   4.20
上面果行係咪初盤黎,o係呢個網到呢行係咪之後都唔變呢
第二行係咩呢

再同redbet比較
2.14  3.28  3.80
2.02  3.61  3.99
點解賠率差咁多,其他賽事都係咁,你話用呢兩間睇初盤做比較,應該點用黎比較呢,兩個差咁遠?
請指教

引用:
原帖由 k.bo 於 2006-9-22 11:46 PM 發表
想問樓主凱沙羅頓讓一球...要你買既話你點買?
首先緊係唔買啦呢場,小弟已經講到幾條線係度搵食,最後都未知邊度傾掂數,如果要我買,小弟都係留返D錢買多幾杯咖啡飲落肚好過,始終都叫有得益,買左贏左係好運,輸左連小小得益都冇,咁投有咩意思呢!:005:

引用:
原帖由 支配 於 2006-9-22 11:40 PM 發表

其實你返咩工ga..可否講黎聽聽@@ 老師
小弟只係一個係公司負責開盤和睇住公司既人囉,又可以講係除左公司老闆外,小兄弟都算高職位既人,因為仲要睇住班細既做野,驚佢地開錯盤咁等等!:005:

引用:
原帖由 zero1981 於 2006-9-22 11:47 PM 發表
西野兄..果然高見...凱沙那場波..主隊好似由..1.5升到1.53...
我個friend好似買左...希望佢冇事....

不是高見,只是淺見來,小弟講的只是知道的事情吧!:005:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆