上一頁下一頁
發新話題

DRY爆大學生in Beijing

收藏  |  訂閱
1.2k  56.1k

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-8-7 12:52 AM 發表 查看引用來源

你明明係專業隱青...幾時變左專業龍右:smile_14:
專業隱青,平時係屋企未就係打機,上網,同約女仔上黎影健康性感相:smile_34:
你係時候為你既說話付出代價,比我幫你影健康性感相:smile_38:

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-8-7 12:51 AM 發表 查看引用來源

但係真係冇貨lol 睇返舊相吧啦XD
D野係晒度架啦!成對34C已經準備就諸!你差既就只係對住鏡頭,同禁個掣架炸!你得架!

引用:
原帖由 小處男 於 2014-8-7 12:56 AM 發表 查看引用來源
專業隱青,平時係屋企未就係打機,上網,同約女仔上黎影健康性感相:smile_34:
你係時候為你既說話付出代價,比我幫你影健康性感相:smile_38:
:smile_14:我講過咩野?

引用:
原帖由 小處男 於 2014-8-7 12:58 AM 發表 查看引用來源

D野係晒度架啦!成對34C已經準備就諸!你差既就只係對住鏡頭,同禁個掣架炸!你得架!
34C冇準備就緒XDDDD :smile_43::smile_43::smile_43::smile_43:

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-8-7 01:03 AM 發表 查看引用來源

:smile_14:我講過咩野?
話我似咸濕龍友,所以要比你睇下我專業精神:smile_34:

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-8-7 01:03 AM 發表 查看引用來源

34C冇準備就緒XDDDD :smile_43::smile_43::smile_43::smile_43:
準備好架啦,佢就係你心口前面,想有出頭天:smile_38:

引用:
原帖由 小處男 於 2014-8-7 01:05 AM 發表 查看引用來源

話我似咸濕龍友,所以要比你睇下我專業精神:smile_34:
:smile_39::smile_39::smile_39:我對你有偏見架啦..冇得改:smile_30:

引用:
原帖由 小處男 於 2014-8-7 01:06 AM 發表 查看引用來源

準備好架啦,佢就係你心口前面,想有出頭天:smile_38:
出頭天已過:smile_44:

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-8-7 01:15 AM 發表 查看引用來源

:smile_39::smile_39::smile_39:我對你有偏見架啦..冇得改:smile_30:
比你體驗完,知道左事實真相,就無得唔改啦:smile_34:

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-8-7 01:15 AM 發表 查看引用來源

出頭天已過:smile_44:
佢話又想出黎見下世面啦:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆