上一頁下一頁
發新話題

問女仔~外形/性能力的選擇

收藏  |  訂閱
3.0k  57.0k

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-10-14 12:55 PM 發表 查看引用來源

一樣都咁好…睇字呢張先… 姣想攬字瞓敎…
攬字後面個馬桶牙

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 14-10-2011 01:06 PM 發表 查看引用來源
攬字後面個馬桶牙
馬你個頭…:smile_40:   梗係攬實你雙腳啦… E...諗起真係 sweet sweet :smile_o05:

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-10-14 01:09 PM 發表 查看引用來源

馬你個頭…:smile_40:   梗係攬實你雙腳啦… E...諗起真係 sweet sweet :smile_o05:
夠喇夠喇

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 14-10-2011 01:16 PM 發表 查看引用來源
夠喇夠喇
係啦~~ 係啦~~~  速閃~~速閃~~:smile_43: :smile_43:

唔係又要自辯~~ :smile_27: :smile_27:

講到尾最想睇嗰三點:smile_39: :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 14-10-2011 01:36 PM 發表 查看引用來源
講到尾最想睇嗰三點:smile_39: :smile_39: :smile_39:
又唔好咁講,講真我鐘意睇有著字爸爸 un un 同襪帶多過全裸… 覺得誘惑性太過全裸好多…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-10-14 01:40 PM 發表 查看引用來源

又唔好咁講,講真我鐘意睇有著字爸爸 un un 同襪帶多過全裸… 覺得誘惑性太過全裸好多…
都唔知真唔真:smile_41::smile_41:~~~~~~食飯先:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 14-10-2011 01:58 PM 發表 查看引用來源
都唔知真唔真:smile_41::smile_41:~~~~~~食飯先:smile_13::smile_13:
你成日都唔信我講既野…     第2個就唔知,我就覺得著字誘惑好多…:smile_o01:

食飽飽!

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-10-14 02:01 PM 發表 查看引用來源

你成日都唔信我講既野…     第2個就唔知,我就覺得著字誘惑好多…:smile_o01:

食飽飽!
明明頭先講呢句:唔放大都睇唔到既!遮左成 1/3 去,最好睇都遮埋:~~~~~~~~~~(最好睇都遮埋):smile_45::smile_45:

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 14-10-2011 03:20 PM 發表 查看引用來源
明明頭先講呢句:唔放大都睇唔到既!遮左成 1/3 去,最好睇都遮埋:~~~~~~~~~~(最好睇都遮埋):smile_45::smile_45:
咁個陣講開張相丫麻…  單一講張相至好睇個度咪比你隻拎手遮左囉,唔係咩? 同埋無左你隻手遮都有un un 麻,都唔係裸,咪同我講既一樣囉… 無講假話波

但整睇黎講我鐘意睇有著爸/un/襪帶囉,仲要學你話要 through wor...... 明唔明牙…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆