上一頁下一頁
發新話題

小露又忍吾住啦,更新p.163

收藏  |  訂閱
2.4k  481.2k

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-11 11:13 PM 發表 查看引用來源
11/6
尋晚有位引版既朋友仔 SEND  左幾張相比我睇
問我有冇呢 D 類似既衫 ....

佢問我夠唔夠膽咁著出去....
...
你咁樣搞對情侶都好難長落去  哈哈
日子到...仲飲酒...小心傷身丫

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-11 11:13 PM 發表 查看引用來源
11/6
http://bender1.zikuka.com/img/2011/01/27/cd4ec41d9e119d4d9ce57737abfc3b58/122102419.jpg
...
對男女真係慘,比你咁玩法,哈哈~

good~~support~~

引用:
11/6

...
分分鐘下次 只係得個男仔係度特登等你~~~:smile_o01:

引用:
11/6

...
妳好衰呀,不過我鍾意 :smile_o12:
:smile_o12:
:smile_o12:

支持,玩死佢兩個!
引用:
11/6
http://bender1.zikuka.com/img/2011/01/27/cd4ec41d9e119d4d9ce57737abfc3b58/122102419.jpg
...

引用:
11/6

...
男: 係呀 我好好記性架 !
女: 咁我幾時生日呀
男 : .... ..... .....

樓主好鐘意挑戰其他女性wow
勁啦今次 ~   引到邊仔連女友生日都唔記得
打快d ~~ 好心急等住睇!!

有冇咁黑呀 ~~~ 打左 PART 2
POST 左上去又唔見左... 成日到係咁 ....
唔打啦... 好累呀 ~~~~ 有心機先啦 !
好嬲呀 ~~~~~

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-12 03:48 AM 發表 查看引用來源
有冇咁黑呀 ~~~ 打左 PART 2
POST 左上去又唔見左... 成日到係咁 ....
唔打啦... 好累呀 ~~~~ 有心機先啦 !
好嬲呀 ~~~~~
唔好興啦...上來E度係要開心嘛....咪得閒先再打囉....
再唔係你係WORD打好先...COPY過來咪OK囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆