上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 26

收藏  |  訂閱
3.3k  74.8k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-10-28 12:44 發表 查看引用來源
你是從虹橋機場出來的話,可坐的士到1線新庒地鐵到了人民廣埸轉2線地鐡往甫東....再乘的士到浦電路...具體情況到時執生...班次很密的.
甘如果由機場直接TAXI呢?幾錢呀CHING?
好想很煩甘

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-10-28 13:15 發表 查看引用來源
翆竹路那邉,咁當然做生意有風險,未必穩定,但相對佢地兩姐妺生活質素,妹妹好似比較好一點,所以佢地未必一定揀港佬:smile_39:
係呀 e+ 企地巧精

sz 果d 識問你住冰樹

係新界 定 公屋 :smile_o03:

e+ 巧多 骨場 酒店 target 都係大6 暴發戶

題外話  禾覺得 港囝 安全感 巧dd

哀極 做保安 刀比到 3000掛 :smile_o16:

引用:
原帖由 望天不盡 於 2010-10-28 12:59 發表 查看引用來源

有什么问题呀上海 下星期我在上海
上海邊度呀?

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-10-28 12:58 PM 發表 查看引用來源

呢排好少聽你提太陽妹:smile_14: :smile_41:  
都落左Wow炒熟左,高潮已過...冇新話題了:smile_35:

引用:
原帖由 skywing_boy 於 2010-10-28 01:21 PM 發表 查看引用來源

甘如果由機場直接TAXI呢?幾錢呀CHING?
好想很煩甘
幾$就唔清楚...但坐地鐵你預一小時吧!:smile_38:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-10-28 12:37 PM 發表 查看引用來源
之前識一個二十六歲博命搵港佬嫁,終於搵到,但個港佬每月只比得佢三千已要包租屋過活,生活都麻麻:smile_39: ,佢個妺嫁咗個响深圳做生意的潮州人,依家做少奶奶,有車揸,生活優閒:smile_30:
所以D港佬5好以為上去就係大爺..高人一等了........

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-10-28 12:58 PM 發表 查看引用來源

呢排好少聽你提太陽妹:smile_14: :smile_41:  
己降了做飯盒了:smile_40:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-10-28 01:26 PM 發表 查看引用來源
都落左Wow炒熟左,高潮已過...冇新話題了:smile_35:
要揾返一個月亮妹了

三個啫,都系好好朋友,以前工作上識的,佢地三個都好叻,尤其系二十二果個,以前識佢果時只得十五歲,如果唔系咁細,我都想溝佢,哈哈
引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-10-28 01:03 PM 發表 查看引用來源

聽你講~你都識幾多大陸女子架喎:smile_o03:  

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-10-28 11:11 AM 發表 查看引用來源
你都要站响佢角度諗,冇學曆,搵份千零蚊工响深圳生活吾係咁易,响陽光酒店附近嗰啲港式茶餐廳飲杯奶茶食個包人仔19元貴過香港:smile_39:
正確...對個女仔係有feel的話,洗既$咪當餐飲又好幫人又好...各取所需,當然吾會比佢咬到一頸血啦:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆