上一頁下一頁
發新話題

03/12 蒲俠CP聚會~ (天字堆討論站)

收藏  |  訂閱
1.2k  53.3k

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2010-9-3 09:26 PM 發表 查看引用來源

真係勁串囉,攞少d都唔比:smile_o02::smile_o02::smile_o02:
包租公依排好熟行喎....

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2010-9-2 05:47 PM 發表 查看引用來源

講影展,你都開得喇:smile_47: :smile_47: :smile_47: ,
幾時蔕我去威吓姐
哩排唔知點解起大風! 連賣菜都無!!:smile_39:

真係阿婆走佬! 老閪都走!!!

哩 D 野搵天天好 D!! 佢有私人影樓!!:smile_40:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2010-9-3 09:26 PM 發表 查看引用來源

真係勁串囉,攞少d都唔比:smile_o02::smile_o02::smile_o02:
以家環境係咁! 以前做生意好好賺!

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-9-4 09:27 AM 發表 查看引用來源

包租公依排好熟行喎....
又唔上黎....
睇吓我地火水哥個喉禽樣都好Y

引用:
原帖由 icecoolio 於 2010-9-4 06:24 PM 發表 查看引用來源

哩排唔知點解起大風! 連賣菜都無!!:smile_39:

真係阿婆走佬! 老閪都走!!!

哩 D 野搵天天好 D!! 佢有私人影樓!!:smile_40:
買菜都冇,咪食瓜囉.....

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2010-9-6 05:58 PM 發表 查看引用來源

又唔上黎....
睇吓我地火水哥個喉禽樣都好Y
有幾好笑呀?....快d描述下比大家笑下啦

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-9-6 06:22 PM 發表 查看引用來源

有幾好笑呀?....快d描述下比大家笑下啦
話說火水哥晨早5點口幾:smile_19:叫威哥陪佢搵消防員:smile_47:,
陪左佢去之後威哥話無力上馬,起門口等佢:smile_42:,
咁火水費時威哥等,就番歸喇:smile_39:,
點知番左歸後又再慾火攻j:smile_29:,沖涼都難下j中慾火,
晨早6點幾都想再出去搵消防員:smile_19:,
但我地冇人陪佢就只好揸自己條水喉救住先:'),
點知起身之後直情慾火上腦,打鑼咁搵神父:smile_38:,
話落左十八層地獄,比火燒緊,要神父打救,
神父話禽晚用哂d特異功能黎打救左個囡囡,無哂d"精"神力:smile_14:,
要晏d先回復到:smile_34:,攪到火水哥好似熱煱的螞蟻咁,
係屋企跳黎跳去:smile_22:,由於我地係魔鬼冇特異功能:smile_45:,
只有係度睇dvd,間中同佢加d水等佢冇咁快被煮熟:smile_30:,
後尾神父成六點先回復到:smile_43:,想發功時威哥又出一招太極手:smile_14:,
火水哥係被煮到9成熟下,為有出一招"有強姦,冇局賭",
威哥即刻扯白期,同佢去左"米鋪":smile_47:,
去到"米鋪"d消防員係咁用烈火掌打我地,
好在我玄冰功十級頂住:smile_34:,先唔使吐白血,
佢地三個都吐左兩次血先返到屋企呀.......慘

ps:有冇d似火水哥上身呢:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 tsetaoching 於 2010-9-3 10:56 AM 發表 查看引用來源
QQ576241954
好似唔可以留QQ哦:smile_o13:

引用:
原帖由 yuki8889 於 2010-9-8 08:38 AM 發表 查看引用來源

好似唔可以留QQ哦:smile_o13:
係咩,咁你留你個qq比我試吓:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2010-9-7 06:11 PM 發表 查看引用來源

話說火水哥晨早5點口幾:smile_19:叫威哥陪佢搵消防員:smile_47:,
陪左佢去之後威哥話無力上馬,起門口等佢:smile_42:,
咁火水費時威哥等,就番歸喇:smile_39:,
點知番左歸後又再慾火攻j:smile_29:,沖涼都難下j中 ...
原來你都吹得兩咀....都有火水哥3成功力...

好彩我冇上到黎....唔係我肯定第一個奪門而去.......:smile_43: 救火

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆