上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 9

收藏  |  訂閱
1.5k  109.1k

引用:
原帖由 keithlck 於 2009-11-24 12:49 PM 發表 查看引用來源

我就無諗過所有上面D女都係喺夜場到做,只不過我係話,講得沉船(喺呢版黎計,如果唔係就去情情愛愛度講啦)...而有些師兄一上去玩(可能第一次啦)
就已經中左招,我除左我條女之外,都認識到其他正經人家... ...
系情愛版講同大陸女仔拍拖.
果邊d人個個都會當條女一定系吾正經既 (邊有得傾丫... :smile_42: )

第一次上去玩梗系易中招啦 (我都試過, 亦系唯一一次) :smile_40: :smile_30:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2009-11-24 01:02 PM 發表

系情愛版講同大陸女仔拍拖.
果邊d人個個都會當條女一定系吾正經既 (邊有得傾丫... :smile_42: )

第一次上去玩梗系易中招啦 (我都試過, 亦系唯一一次) :smile_40: :smile_30:
:smile_13: :smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 keithlck 於 2009-11-24 11:33 AM 發表 查看引用來源
講真...其實點解會做成咁呢?上面出黎做既女女,係唔係一定就喺大陸收埋條仔,喺出面就同D客話點點點...?我唔敢講當中有幾多女女係呃人,有幾多講真心...有些人上去玩,一過關就劉華上身,以後可以no pay...但 ...
師兄...好認同你的想法...當你清楚了解上面的囡囡的想法...知道自己的定位後...有好多問題自然會有答案了...最重要是看得開...現在擁有既...要懂得去珍惜...已成過去既...要懂得去放下...任何情況下...要懂得用平常心去面對...盡左力便隨緣吧...:smile_o06:

引用:
原帖由 keithlck 於 2009-11-24 01:04 PM 發表 查看引用來源
:smile_13: :smile_13: :smile_13: :smile_13:
系喎... 你都未 update 你同條女最新近況. :smile_40:

其實乜野先叫正經女仔 ? OL 或者廠妹就系正經 ? 溝佢地就一定包保佢地唔會有第二條仔 ? 根本 d 人就系標籤左. 自欺欺人.

引用:
原帖由 thomaswt341 於 2009-11-24 01:24 PM 發表 查看引用來源
其實乜野先叫正經女仔 ? OL 或者廠妹就系正經 ? 溝佢地就一定包保佢地唔會有第二條仔 ? 根本 d 人就系標籤左. 自欺欺人.
你條問題好有道德性, 真系唔知點答你好. :smile_40:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2009-11-24 01:19 PM 發表

系喎... 你都未 update 你同條女最新近況. :smile_40:
佢而家無做夜場喇.....我都係俾2000蚊佢用,租就我交(俾5000佢唔要)朝早就返學,就去學電腦,英文.....
其實,我自己諗...就算同唔到佢一齊,最少佢都學到D野,唔駛一世做夜場...
可能有D師兄會話我on9,但佢對我黎講...真係好特別....點都好啦.......都係果句....自己開心就ok....

引用:
原帖由 thomaswt341 於 2009-11-24 01:24 PM 發表
同意...

引用:
原帖由 keithlck 於 2009-11-24 01:34 PM 發表 查看引用來源

佢而家無做夜場喇.....我都係俾2000蚊佢用,租就我交(俾5000佢唔要)朝早就返學,就去學電腦,英文.....
其實,我自己諗...就算同唔到佢一齊,最少佢都學到D野,唔駛一世做夜場...
可能有D師兄會話我on9,但佢對我黎講.. ...
你開口埋口都講條女「特別」:smile_42:
真系服左你 :smile_30:

去邊度學呀??? 其實學黎真系無咩用, 不過有點世藝好過呆在家里既.... :smile_13:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2009-11-24 01:39 PM 發表

你開口埋口都講條女「特別」:smile_42:
真系服左你 :smile_30:

去邊度學呀??? 其實學黎真系無咩用, 不過有點世藝好過呆在家里既.... :smile_13:
哈哈.....應該話有性格先啱....(都係我自己覺得)
去左果間叫做咩東方度學....當然啦......唔通學完就叫佢返工...正如師兄所言,等佢無咁悶...唔駛佢群番以前Dfd.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆