上一頁下一頁
發新話題

R's 8月風暴過後繼續玩 ~ CP 有錢佬團 (詳情請看第一頁) [第二版]

收藏  |  訂閱
1.5k  35.5k

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-7-23 08:09 PM 發表 查看引用來源
A版周秀娜好似花X有件.....
都唔似:smile_o16:

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-7-23 21:31 發表 查看引用來源

都唔似:smile_o16:
是旦啦:smile_45:...唔通A貨謝安琪似咩:smile_38:...BB 咪一樣食

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-7-23 09:36 PM 發表 查看引用來源

是旦啦:smile_45:...唔通A貨謝安琪似咩:smile_38:...BB 咪一樣食
唔係.....阿bb食好多好野架

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-7-23 21:39 發表 查看引用來源

唔係.....阿bb食好多好野架
咁又係真....:smile_14:

各師兄晚安!!啱啱訓醒推一推!!!

各師兄晚安

各師兄晚安:smile_o12:

晚安各位師兄:smile_30:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-7-23 09:23 PM 發表 查看引用來源
幾時上得都成問題:').....不過您提意真好"A版姚樂兒"都唔錯:smile_47:...記得找我一齊去行下花街:smile_35:
7 月風(農曆五月瓜) :smile_44: , 8月水(女女儲埋好多水):smile_30: ......過多個一星期已8月應安定哂, 到時咪一齊行花街一齊玩得安心啦 !!:smile_15:

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-7-23 22:39 發表 查看引用來源

7 月風(農曆五月瓜) :smile_44: , 8月水(女女儲埋好多水):smile_30: ......過多個一星期已8月應安定哂, 到時咪一齊行花街一齊玩得安心啦 !!:smile_15:
好呀...:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆