上一頁下一頁
發新話題

R's 7-11 車輪牛一狂打車輪之生日有錢佬派對 (註情請看第一頁) [第二版]

收藏  |  訂閱
1.5k  40.7k

引用:
原帖由 ENZO-Y 於 2009-7-8 07:55 PM 發表 查看引用來源

貢可憐, 貢我請你囉! :smile_o01:
請又吾駒呀:smile_34:

http://www.188channel.com/viewth ... 8684&extra=page%3D1

這位 ching
兩個鍾買三千
收萬一

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-7-8 07:46 PM 發表 查看引用來源

伏特加貼士好準:smile_o12:
可惜昨晚第一次跟....2串3一蚊都冇得收:smile_o03: ......整定我都係坐一條女:smile_o08: ....唉!!!!

唯有到時同大家飲多杯啦!:smile_o10:

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-7-8 07:58 PM 發表 查看引用來源

可惜昨晚第一次跟....2串3一蚊都冇得收......整定我都係坐一條女....唉!!!!
買2串1 la 下次
吾駛輸甘多:smile_30:

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-7-8 08:00 PM 發表 查看引用來源

買2串1 la 下次
你地又中? 真好o野啊!

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-7-8 08:00 PM 發表 查看引用來源

買2串1 la 下次
第一次跟tips呀嘛:smile_o05: ....我唔會落一百幾十咁唔俾面你CP伏特加既....呵呵 :smile_o11:
不過,我又冇唔開心既:smile_o15:起碼証明上天注定我係走"常平專一"路線既材料,一晚只能坐一個:smile_o01:

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-7-8 08:12 PM 發表 查看引用來源

第一次跟tips呀嘛:smile_o05: .....我唔會落一百幾十咁唔俾面你既....呵呵 :smile_o11:

不過.....我冇唔開心既:smile_o15: .....起碼証明上天注定我係走常平專一路線既材料...一晚只能坐一個:smile_o01:
專一路線只有我一個o架咋

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-7-8 08:25 PM 發表 查看引用來源

專一路線只有我一個o架咋
路線俾人用黎跟o架嘛:smile_38: :smile_38:
何況你已經貴為專一天王:smile_o12: ........而我只不過係專一新人!!!:smile_o06:

CP伏特加兄今夜仲有冇料呀,等我跟下買

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-7-8 07:58 PM 發表 查看引用來源

可惜昨晚第一次跟....2串3一蚊都冇得收:smile_o03: ......整定我都係坐一條女:smile_o08: ....唉!!!!

唯有到時同大家飲多杯啦!:smile_o10:
坐一條女唔緊要..當時玩伏特加囡囡一樣~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆