上一頁下一頁
發新話題

gum 仔>>誠徵新舊網友重拾舊緣 >>第2回

收藏  |  訂閱
1.5k  33.0k

引用:
原帖由 呀邊個 於 2009-6-15 08:53 PM 發表 查看引用來源

隻雀同煙煙囉 kaka

我係呀邊個囉 :smile_30::smile_30::smile_30:

可以叫我丫丫 ~ nice to 搣 u :smile_o15:
做乜鬼搣...........我姐...:smile_13:

丫丫.........好好聽咁喎:smile_o05:

引用:
原帖由 煙灰缸~ 於 2009-6-15 08:53 PM 發表 查看引用來源

佢回呢d野...都叫回我咩:smile_27: :smile_27:
佢只係話佢好忙,,,,,"得閒"先覆我喎
都唔似一個男朋友嘅:smile_13:
乜你男朋友咁架=.="
你緊佢又話煩,
唔緊佢又話唔理佢架喇 =.=

引用:
原帖由 呀邊個 於 2009-6-15 08:55 PM 發表 查看引用來源

係呀 ~ 我冇朋友麻, 想識返d新囉 :smile_13::smile_30:
你個ex 有野搞呀 你去玩下啦:smile_30:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-6-15 08:51 PM 發表 查看引用來源

佢都有回妳sms 咁姐係話....唔會完全唔理妳啦...

咁妳都要比d 時間佢同妳...........妳自己諗下有咩問題........

有時迫得一個人太緊......唔會係好事...:smile_34:
靚仔爸爸
我食飯先啦
一陣返黎搵你啦...
啜~卜

引用:
原帖由 gum717 於 2009-6-15 08:56 PM 發表 查看引用來源

做乜鬼搣...........我姐...:smile_13:

丫丫.........好好聽咁喎:smile_o05:
哈哈 ~ 你好似係第一個人咁講囉 @.@"

引用:
原帖由 煙灰缸~ 於 2009-6-15 08:53 PM 發表 查看引用來源

佢回呢d野...都叫回我咩:smile_27: :smile_27:
佢只係話佢好忙,,,,,"得閒"先覆我喎
都唔似一個男朋友嘅:smile_13:
聽我講啦.....

唔好諗住

唔好揾住

睇定d 先啦.....

引用:
原帖由 呀邊個 於 2009-6-15 08:56 PM 發表 查看引用來源

乜你男朋友咁架=.="
你緊佢又話煩,
唔緊佢又話唔理佢架喇 =.=
=[...
我食飯先啦

引用:
原帖由 darlun 於 2009-6-15 08:57 PM 發表 查看引用來源
你個ex 有野搞呀 你去玩下啦:smile_30:
都好喎, 可能有好多人朋友 hahahaha
不如一齊啦 :smile_30:

引用:
原帖由 煙灰缸~ 於 2009-6-15 08:57 PM 發表 查看引用來源

靚仔爸爸
我食飯先啦
一陣返黎搵你啦...
啜~卜
乖.......................:smile_o09:

引用:
原帖由 呀邊個 於 2009-6-15 08:57 PM 發表 查看引用來源

哈哈 ~ 你好似係第一個人咁講囉 @.@"
無奶油架.........我係第一個......:smile_o04:

我唔信:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆