上一頁下一頁
發新話題

Fion 的私日記 2 (updated on 12/9 & 加相 p.51)

收藏  |  訂閱
860  96.2k

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-12 03:04 AM 發表 查看引用來源

咁快就估咁多。剛update 咗日記啦!
好似咁短嘅

引用:
原帖由 fogblade 於 2008-9-12 03:07 發表 查看引用來源

係呢度有幾多會搵lover woo
話雖如此........:smile_19:

總有例外嘅.......

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-12 03:04 AM 發表 查看引用來源

咁快就估咁多。剛update 咗日記啦!
但係話咁快就要開
Fion的私人日記 3   lu....

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-6 03:35 PM 發表 查看引用來源
11/9/2008

今日再同Amy傾明日的約會,佢提我一定唔可以飲酒,因為每次飲完酒我都出事的;又提我千萬唔好同佢分開行動,講到好似如臨大敵咁。但係個衰妹又叫我試下著得性感啲去試下人地係唔係正人君子,仲叫 ...
Finally can catch the update before sleep. It's kind of love and appreciation for girls by kissing your partner after cuming inside her mouth. If you won't accept your own juice, why the girl should? Actually it is very sweet for me to kiss her afterwards. Men should care their partners.

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-12 12:54 AM 發表 查看引用來源
多謝各位體諒小妹,其實一開始都想全用真相的。不過,都想保障下自己身份,所以有幾張假的混淆下。但原則其實都係只想大家睇post 為主,多了解。希望各位繼續支持。
無問題架:smile_40:
大家分享下啫:smile_40:
唔通就咁講兩句就會做到sp咩
睇妳post仲可以了解多啲女性心態添:smile_40:

Fion你係少數既女性會甘識係兩性方面稔得甘好,有好多女仔會覺得口爆好難接受,不過好多男仔玩完口爆亦好次你甘講,唔肯kiss:smile_45:

如果freeman 知道fion 著戰衣..真係唔知現在會咩心情.....

唔知明天freeman會唔會送花呢....

引用:
原帖由 roronoa 於 2008-9-12 03:15 發表 查看引用來源
如果freeman 知道fion 著戰衣..真係唔知現在會咩心情.....

應該已經訂咗, 仲要係兩束:smile_46:

引用:
原帖由 roronoa 於 2008-9-12 03:15 AM 發表 查看引用來源

Very likely, not. As a gentleman you have to also consider the feeling of Amy. Flowers now can be send to office directly, right?

Perhaps (sure) Freeman is watching us!:smile_44:

其實有少少期待,所以要瞓啦! 聽晚如果我可以就post 下詳情啦!早抖啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆