上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 6

收藏  |  訂閱
1.2k  122.3k

引用:
原帖由 ppling 於 2008-8-8 10:56 PM 發表
ha ha :smile_30:   I decide to give it up.. even if it hurt me a lot..
投資最緊要識止蝕,有賭未為輸嘛
無謂為左d股仔放棄d大藍籌丫

引用:
原帖由 mixson0706 於 2008-8-9 10:46 PM 發表
想問各位ching ,
在沉船途中你本來係囡囡既狼狗
因中途出現d問題
令囡囡有點愛上一個恩客
你同佢因此有點口角
你地會點?
有冇ching試過呢d經驗?
:smile_24: :smile_24: :smile_24: :smile_24:
ching你明唔明咩叫狼狗呀??
你係狼狗??唔係掛
狼狗係條女賺錢養既男友喎
定係你係果個恩客呢??

引用:
原帖由 qq123pp321 於 2008-7-26 01:49 AM 發表
放幾天假,跟家人回鄉~平時不會去淡水玩的..
剛從淡水回來,在一間酒吧認識了一位DANCER,玩了幾晚,,
自己好像又要沉下去了>
之前小弟已提出過..
早2天去了淡水玩了2天,在小弟牛一+7夕情人節當晚成功得到了...
而且沉得更深...!!!:smile_27:
好掛住佢呀!!!

引用:
原帖由 goodlife 於 2008-8-10 07:30 PM 發表

投資最緊要識止蝕,有賭未為輸嘛
無謂為左d股仔放棄d大藍籌丫
thank for supporting

引用:
原帖由 qq123pp321 於 2008-8-10 11:26 PM 發表

之前小弟已提出過..
早2天去了淡水玩了2天,在小弟牛一+7夕情人節當晚成功得到了...
而且沉得更深...!!!:smile_27:
好掛住佢呀!!!
DANCER喎,正呀
恭喜晒

引用:
原帖由 ppling 於 2008-8-10 11:38 PM 發表

thank for supporting
大家一齊努力

回覆 816# 的帖子

you seen very happy now...

引用:
原帖由 我係雞蟲 於 2008-8-7 12:20 AM 發表
送比大家:')
纏 綿 遊 戲    梁 漢 文:

夜 夜 也 沒 有 像 這 夜 那 麼 靜
似 聽 見 這 顆 心 滴 血 聲
回 味 著 妳 昨 晚 像 惡 夢 似 的 話
妳 給 我 的 竟 不 是 愛 情

是 妳 說 從 來 無 人 像 ...
蟲師兄,我同你都係同是天涯淪落人呀,船又唔見左,波又唔X中:') :') :')

引用:
原帖由 剛沉船的人 於 2008-8-8 06:41 AM 發表

我而家既情況同你開頭一樣,開始有d沉...但我好彩都仲控制到自己,可能佢仲未出招掛,我都諗緊媾唔媾佢好,
諗住俾一個月時間自己諗清楚...可能到時對佢會冇feel呢,
ching,你要有沈落海底既心理準備,到時你咩都控制唔到,錢+心。

推左先睇~~~~~~~~~~~~~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆