上一頁下一頁
發新話題

【紅爺CLUBBING在IN CLUB 】《1月26號》【 P.1 詳情+相片+吹水】

收藏  |  訂閱
987  23.9k

引用:
原帖由 阿布仔 於 2008-1-16 09:00 PM 發表

遲下8折先呀.....
唉~希望今年有人工加......................:smile_42: :smile_42:
3個月內, 有機會破9算

引用:
原帖由 紅勇士 於 2008-1-16 09:00 PM 發表

挑, 年中你都食唔少啦~ :smile_30:
唔好咁講......
你睇我好.....我睇你好姐....
唉.......有苦自己知啦...!!!:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 evil833 於 2008-1-16 09:01 PM 發表

哈哈....
我都想試下...
原先上星期去呀bill個chocolate度...
點知收到你急call,臨時轉呔.....:smile_30: :smile_30: :smile_30:
chocolate無乜人take o野, 唔o岩你條女

引用:
原帖由 evil833 於 2008-1-16 09:03 PM 發表

唉....
無計啦.....鬼叫國家同胞崛起咩....
hkd?!
遲d變廁紙咋....陰公....:smile_27: :smile_27:
睇下佢地仲有幾耐風騷
今年年尾國內經濟一定有事!!:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 evil833 於 2008-1-16 09:03 PM 發表

唉....
無計啦.....鬼叫國家同胞崛起咩....
hkd?!
遲d變廁紙咋....陰公....:smile_27: :smile_27:
唔關事o既~ 美國無能唧

引用:
原帖由 阿布仔 於 2008-1-16 09:02 PM 發表

人地係比女食加!!:smile_30: :smile_30:
....比鬼扎就真啦....
哈哈哈.....靚女就話姐.....
哈比人.....唉....算把啦....
忘記他....~~~:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2008-1-16 09:05 PM 發表

3個月內, 有機會破9算
到時真係要玩少d~
而家買乜都貴..................:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 evil833 於 2008-1-16 09:05 PM 發表

唔好咁講......
你睇我好.....我睇你好姐....
唉.......有苦自己知啦...!!!:smile_45: :smile_45:
嘩, 咁o能辛苦. 下次有乜女都唔好食啦, 你負責溝, 留俾d兄弟食算啦 :smile_34:

引用:
原帖由 阿布仔 於 2008-1-16 09:07 PM 發表

到時真係要玩少d~
而家買乜都貴..................:smile_42: :smile_42:
我早2年都話, 有錢就儲定人仔~
而家都升左1x%

引用:
原帖由 紅勇士 於 2008-1-16 09:06 PM 發表

唔關事o既~ 美國無能唧
美國而家仲未到最衰.........仲有排無能呀..........:smile_42: :smile_42: :smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆