上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次~~~part24 p.135 11/9

收藏  |  訂閱
2.1k  1.1m

引用:
原帖由 kingcow 於 2007-9-1 08:47 PM 發表

樓主14,15歲識Cindy,
識左10年左右, 依家大約25歲啦...
年齡係secret.....唔好再研究:smile_27: ~~~~~

我先頭出街,個心一直攞攞攣,果然樓主又post左
真係出街都出得唔安樂

thank you for sharing,

引用:
原帖由 onontang 於 2007-9-1 09:00 PM 發表
我先頭出街,個心一直攞攞攣,果然樓主又post左
真係出街都出得唔安樂
甘都關我事@@?!~~~~

“因為女仔仲識發爛渣姐係話正常,如果佢一反相態我先驚呀。”

摟主對女仔的理解好透徹下呀!

我幾日無黎,一路由四十幾頁翻返倒二十幾頁,再由二十幾頁再爬返到呢度。

摟主令我想起二十幾年前的小男人日記,儍儍更更,唔靚仔但又唔知點解吸引到d好正的女仔。

加油!

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-1 09:10 PM 發表

甘都關我事@@?!~~~~
咁梗係關樓主事啦,我諗樓主post少次,肯定會引起札鐵工人式的暴動
大家都好很支持你寫下去的
加油加油

引用:
原帖由 hll 於 2007-9-1 09:20 PM 發表
“因為女仔仲識發爛渣姐係話正常,如果佢一反相態我先驚呀。”

摟主對女仔的理解好透徹下呀!

我幾日無黎,一路由四十幾頁翻返倒二十幾頁,再由二十幾頁再爬返到呢度。

摟主令我想起二十幾年前的小男人 ...
我覺得無一個男人可以透徹女人心。因 為你永遠都估佢唔到。唔知mr hll同唔同意呢

引用:
原帖由 onontang 於 2007-9-1 09:23 PM 發表

咁梗係關樓主事啦,我諗樓主post少次,肯定會引起札鐵工人式的暴動
大家都好很支持你寫下去的
加油加油
甘緊要,想試下tim@@~~~明天可以post少日先:smile_13:

唔好停....不停up date唔該:smile_38:

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-1 09:31 PM 發表

甘緊要,想試下tim@@~~~明天可以post少日先:smile_13:
=.=唔好啦我想快d有得睇下part

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆