上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.6k

引用:
原帖由 遊戲男 於 2006-9-22 11:30 PM 發表

唔該晒,都係從西甲開始睇吧
唔駛客氣,唔明可以問,小弟能幫的都會幫,不過係度最提多點意見比巴打,睇西甲千奇唔好睇皇家馬德里,巴塞隆拿呢D大牌波,因為初學係睇唔到野出來,最好搵D低小小級數慢慢由初盤數字落手,咁先容易搵到一個共通點,之後睇其他盤就會覺得容易左,係乜小弟緊係唔會講啦,要等巴打慢慢研究過,分析過先容易掌握到,講左就冇意思,你永遠都學唔識,加油吧!:005:

新手

引用:
原帖由 zero1981 於 2006-9-22 11:31 PM 發表

不是吧...這麼夜見工@@
現在都不算夜,因為明天太多波,小弟今日全日都冇乜時間,係一陣開波果陣有多小時間見下,加上老細都係呢個時間返,剛剛好!:005:

西兄,

請問你係做邊行呢?

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-22 11:39 PM 發表

現在都不算夜,因為明天太多波,小弟今日全日都冇乜時間,係一陣開波果陣有多小時間見下,?
其實你返咩工ga..可否講黎聽聽@@ 老師

小弟仲有d野想請教你~~我想問如果係鬼盤~~係咪姐係會爆冷??

引用:
原帖由 rox2005 於 2006-9-22 11:35 PM 發表
西兄~我有個建意啊~不如你係每場推薦嘅波後邊再加信心指數啊~
例如勝率是幾多個巴仙!!咁様可以讓巴打更加直接知到你心水指數~
thx~~~~~

信心指數小弟之前都有試過,因為果陣係出擊搵食,巴打可以睇返小弟之前發一個帖都加了勝率有幾多%,只不過今日小弟對於呢幾場可以話係唔賭好過既波,唔想加指數落去引度巴打投注,所以就冇加到,小弟只作一些分析和個人意見,例如明天,小弟當然會加返呢個指數,因為明天太多波,小弟會搵最好心水果D同巴打分享,等巴打有個參考!:005:

引用:
原帖由 chan00 於 2006-9-22 11:37 PM 發表
哈哈~~又係我丫~~不過你都唔會記得我啦~~有咁多人~~
我今晚再忍多一忍~~聽日就要爆晒出黎啦~^^
我記得,小弟會記得每一個巴打,你是之前跟了我2次而輸錢既人,之後小弟有一天推介6場波,你都冇乜信心落注果個,因為驚輸多次,只買了幾場,對不對!:005:

多谢西野兄!真系关怀备至啊!哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆