上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#30 - 單身日誌3 ( P1,10 )

收藏  |  訂閱
3.2k  29.3k

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-7-16 05:38 PM 發表 查看引用來源

可以將騎師壓制住既就當然係反客為主泰山壓頂
正....
嚟個鯉魚反身反客為主

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-7-16 05:38 PM 發表 查看引用來源

可以將騎師壓制住既就當然係反客為主泰山壓頂
俗D叫打樁,型D叫大轟擊!!!!一野野炸落去.:smile_34::smile_34:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-16 05:51 PM 發表 查看引用來源

俗D叫打樁,型D叫大轟擊!!!!一野野炸落去.:smile_34::smile_34:
人地個個好文雅用四字詞語,你就.....

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-7-16 05:46 PM 發表 查看引用來源

正....
嚟個鯉魚反身反客為主
唔係喎,難得佢肯郁會反擊,比佢打個莊啦

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-7-16 05:57 PM 發表 查看引用來源

我敢講,我果個形容詞,非常到肉,入肉.又有詩意,淫意:smile_34::smile_34:

大轟擊係唔理女方既呼叫,唔理女方既哀號,一野野炸落黎架嘛,水花四濺架.

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-7-16 05:57 PM 發表 查看引用來源

唉呀,我都⋯⋯

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-16 06:09 PM 發表 查看引用來源

我敢講,我果個形容詞,非常到肉,入肉.又有詩意,淫意:smile_34::smile_34:

大轟擊係唔理女方既呼叫,唔理女方既哀號,一野野炸落黎架嘛,水花四濺架.
Huh,小女子才疏學淺
呀⋯⋯今日真係好開心,又學到好多野啦

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-7-16 06:09 PM 發表 查看引用來源

唉呀,我都⋯⋯
你都係一名麻甩佬

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-7-16 06:12 PM 發表 查看引用來源

你都係一名麻甩佬
Hahaahah啱啱先試完☺️☺️

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-16 06:09 PM 發表 查看引用來源

諗起印象最深刻嗰套咸片名係人肉打樁機,細個嗰陣其實唔明點解....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆