上一頁下一頁
發新話題

我和老公的Happy Moments(#48, 308, 439, 651, 762, 1043, 1193,1317,1516)

收藏  |  訂閱
1.6k  45.3k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-4-26 02:14 PM 發表 查看引用來源

妳地真係好好喎,師妹應該好唔錯,所以老公咁愛不釋手。
我都覺得係,所以我成日借姐姐嚟幻想。 同埋想知佢老公點樣令到個老婆咁乖同埋好服侍

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-4-26 02:12 PM 發表 查看引用來源

做愛係其一,主要係會有情感付出,但最終都只係上床扑野。1個係咁,2個亦如是,其實……就好重複。當然,我唔係講我唔需要性,但我想知既野知道左後,睇妳地開心share,就已經好唔錯又得意。
咁大部分女人都有有feel先可以上床嘅
但我發覺男人衝動完之後就會想佔有,想自己霸住,可能我遇到嘅都係好男人......玩到一個點,突然覺得個心好攰,就無再諗呢d嘢lu....
其實你有小朋友就証明你唔係無得食啦,係夠唔夠啫,咁兩公婆之間又唔係只講性嘅
今日天氣勾起晒我D感性😅
估唔到引版居然有人同我傾呢D嘢.....

引用:
原帖由 晚間強勁的膠袋 於 2018-4-26 02:20 PM 發表 查看引用來源

我都覺得係,所以我成日借姐姐嚟幻想。 同埋想知佢老公點樣令到個老婆咁乖同埋好服侍
師兄都係努力搞掂自己女友先,HAHA......呢個先係食用嘛.

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-4-26 02:50 PM 發表 查看引用來源

咁大部分女人都有有feel先可以上床嘅
但我發覺男人衝動完之後就會想佔有,想自己霸住,可能我遇到嘅都係好男人......玩到一個點,突然覺得個心好攰,就無再諗呢d嘢lu....
其實你有小朋友就証明你唔 ...
HAHA,我反而覺得,係女人想佔有多喎.
我唔係無得食,我有架,只係有左小朋友,有少少改變遮.
但我唔玩有好多原因既,但唔玩歸唔玩,我仍會上黎睇文架,HAHA............

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-4-26 02:14 PM 發表 查看引用來源

妳地真係好好喎,師妹應該好唔錯,所以老公咁愛不釋手。
你唔想變中年大叔,我都唔想變大媽😆
都係嗰句啦,呢個世界無醜女人,只有懶女人

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-4-26 03:55 PM 發表 查看引用來源

你唔想變中年大叔,我都唔想變大媽😆
都係嗰句啦,呢個世界無醜女人,只有懶女人
HAHA,我已是老坑一名,這是真的:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 晚間強勁的膠袋 於 2018-4-26 02:20 PM 發表 查看引用來源

要女人就範都係兩樣嘢是但一樣啦:
愛 or 錢

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-4-26 04:04 PM 發表 查看引用來源

HAHA,我已是老坑一名,這是真的:smile_30::smile_30:
我睇你其他post,你D小朋友都好細啫,除非你真係老而彌堅啦😆😆

引用:

你只係見到我一方面,可能其他方面好惡哽呢?哈哈😄....

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-4-26 04:15 PM 發表 查看引用來源

你只係見到我一方面,可能其他方面好惡哽呢?哈哈😄....
咁我對姐姐嘅幻想都只係性個方面啫🤣🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆