上一頁下一頁
發新話題

TSG - C兄交流平台

收藏  |  訂閱
1.5k  86.0k

59咁低指數,估唔到,咁唔使揾,琪琪放假大廰系静D……

講开件發仔,客服吹到上天,身材系夠高但样同服务就好一般…
引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-9 09:21 PM 發表 查看引用來源
最近試的。#56 指數 566。#59 指數 333。我今天過去新來2個19更衣,我自己掛衣服。進房都是找一個熟的更衣(說廣東話的)。部長,主任失蹤了。起完機出大廳,3個19美容師無理我。最後走人,都是自己拿衣服換。最後比錢都係 ...

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-9 09:21 PM 發表 查看引用來源
最近試的。#56 指數 566。#59 指數 333。我今天過去新來2個19更衣,我自己掛衣服。進房都是找一個熟的更衣(說廣東話的)。部長,主任失蹤了。起完機出大廳,3個19美容師無理我。最後走人,都是自己拿衣服換。最後比錢都係 ...
係咁架,只會主動招呼熟客架 ,好巴閉架

引用:
原帖由 你只是一個過客 於 2017-11-9 11:06 PM 發表 查看引用來源

手推場冇服务可言
不過平時不是這樣
SYX完全唔係咁,更衣同大堂服務勁好,TSG大堂班服務員同主任不嬲都垃圾,淨係識一字排看睇電視!

昨天走的時候,知道有個客要換#8,我當時也不知道發生什麼事。晚上看友台就出了一篇#8雷報。我就沒有和#8上鐘,所以不評論。但約過的,是否不親咀?

發仔唔明點解客服吹到上天,除左人高,樣就好一般又黑,服務冇,上鍾又手機,未夠60分鐘就話要走。

可能剛黎時會好D,有條友晚晚買鐘,邊L有心機再上。唔使再搵。:smile_45:除非你系土豪!送iphonex⋯⋯

比之前管理真系差左,之前唔俾提早下鈡,現在越來越松,可能難請女掛!
引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-10 09:42 AM 發表 查看引用來源
昨天走的時候,知道有個客要換#8,我當時也不知道發生什麼事。晚上看友台就出了一篇#8雷報。我就沒有和#8上鐘,所以不評論。但約過的,是否不親咀?

引用:
原帖由 ha228 於 2017-11-10 11:06 AM 發表 查看引用來源
發仔唔明點解客服吹到上天,除左人高,樣就好一般又黑,服務冇加超忙,上鍾不斷回客訊息,未夠60分鐘就話要走。

可能剛黎時會好D,宜家有條友晚晚買鐘等佢,邊L有心機再上我地D老散客。唔使再搵。:smile_45:除非你 ...
我印象中條女好似第二間場轉過黎既
呢間野自7樓搬落黎就一直差,都唔想去了,轉場好過。女又唔係特別標緻,硬件又唔係好好。又一場轉差了

佢話自己新做,天水教喎!算⋯對佢冇興趣,留俾果條港豪慢慢炭!
引用:
原帖由 chukikwong 於 2017-11-10 11:25 AM 發表 查看引用來源

我印象中條女好似第二間場轉過黎既
呢間野自7樓搬落黎就一直差,都唔想去了,轉場好過。女又唔係特別標緻,硬件又唔係好好。又一場轉差了

引用:
原帖由 ha228 於 2017-11-10 11:37 AM 發表 查看引用來源
佢話自己新做,調情天水教喎!算⋯對佢冇興趣,留俾果條港豪慢慢炭!
新做?係2樓新做我就信,我見相就好鬼熟口面,唔知係咪MK定MH見過。哈哈,港豪慢慢炭,呢d港豪玩到要係個場食公仔面,有時見到都替佢父母傷心
不過個場現在真係差左好撚多,d女係會搵借口偷鐘。同之前7樓差好多

引用:
原帖由 ha228 於 2017-11-10 11:06 AM 發表 查看引用來源
發仔唔明點解客服吹到上天,除左人高,樣就好一般又黑,服務冇加超忙,上鍾不斷回客訊息,未夠60分鐘就話要走。

可能剛黎時會好D,宜家有條友晚晚買鐘等佢,邊L有心機再上我地D老散客。唔使再搵。:smile_45:除非你 ...

多謝hea兄分享,這樣可以避雷:smile_38:

土豪世界,我不懂。

引用:
原帖由 chukikwong 於 2017-11-10 11:47 AM 發表 查看引用來源

新做?係2樓新做我就信,我見相就好鬼熟口面,唔知係咪MK定MH見過。哈哈,港豪慢慢炭,呢d港豪玩到要係個場食公仔面,有時見到都替佢父母傷心
不過個場現在真係差左好撚多,d女係會搵借口偷鐘。同之前7樓差好多
同意cHing所講玩到要喺入面食公仔麵好可悲,一係就捨得洗錢打飛機唔捨得食,再唔係就冇細囈大把時間喺度賴死唔走!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆